Ona je nakon učešća u "Parovima" ostvarila svoj san! Zarađuje stotine evra dnevno, a evo čime se bavi! (FOTO)

Uspela je

 

Parovi 8 Žurka
Parovi 8 Žurka, Foto: Printscreen/YouTube

Učesnici rijalitija često zarađeni novac potroše na krpice, provod i uživanje, ali jedna bivša takmičarka napravila je izuzetno pametan potez. Iako ima traume zbog teškog maltretiranja koje je preživela, u rijaliti je došla iz druge države, pa ni jezik nije dovoljno znala, izborila se za svojih pet minuta i sada uživa u zasluženom novcu.

U pitanju je Izabela Anderson, atraktivna Šveđanka koja je privukla dosta pažnje u prethodnoj sezoni rijalitija "Parovi". Njen cilj je bio da pobegne od dečka nasilnika, ali i da zaradi dovoljno novca kako bi otvorila svoj studio za tetoviranje, što je i uspela!

Izabela Anderson
 Foto: Printscreen/instagram

Izabela danas zarađuje na stotine evra dnevno i živi daleko od javnosti. Otkrila nam je da je ponovo zaljubljena i da uživa u životu.

Iako njen prartner živi u Beogradu, ona je već neko vreme u Švedskoj sa porodicom, a zbog same pandemije koronavirusa odlučila je da ostane tamo dok se situacija ne smiri.

Izabela Anderson
 Foto: Printscreen/instagram

Atraktivna crnka uživa u svakom trenutku života, te ga koristi na najbolji mogući način. Svake nedelje uživa u pikniku sa prijateljima, jednom mesečno priušti sebi da poseti neku egzotičnu destinaciju, ali i da kupi sebi komad skupocenog nakita.

Izabela je jedna od retkih koja je svoje učešće u rijalitiju i zarađeni novac uložila u stvari koje će joj doneti još veće prihode!

Izabela Anderson
 Foto: Printscreen/instagram

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi