Izabela Anderson
Printscreen
Izabela Anderson

Printscreen

Foto: Printscreen

Učesnici rijalitija često zarađeni novac potroše na krpice, provod i uživanje, ali jedna bivša takmičarka napravila je izuzetno pametan potez. Iako ima traume zbog teškog maltretiranja koje je preživela, u rijaliti je došla iz druge države, pa ni jezik nije dovoljno znala, izborila se za svojih pet minuta i sada uživa u zasluženom novcu.

PROČITAJTE JOŠ:

U pitanju je Izabela Anderson, atraktivna Šveđanka koja je privukla dosta pažnje u prethodnoj sezoni rijalitija "Parovi". Njen cilj je bio da pobegne od dečka nasilnika, ali i da zaradi dovoljno novca kako bi otvorila svoj studio za tetoviranje, što je i uspela!

Izabela danas zarađuje na stotine evra dnevno i živi daleko od javnosti. Otkrila nam je da je ponovo zaljubljena i da uživa u životu.

"Nakon rijalitija mi nije bilo teško ništa jer sam jedva čekala da izađem. Sela sam u grad da popijem kafu i gledam ljude kako prolaze i u tom trenutku mi je sve bilo super. Rijaliti mi je pomogao baš mnogo, upoznala sam dosta ljudi što može da mi pomogne u promociji mog posla", rekla je Izabela za Alo.rs i dodala:

"Ostvarila sam svoj stan. Čim sam izašla iz rijalitija počela sam da renoviram lokal i da kupujem opremu, a majstori tetovaža su nam stigli iz Kolumbije. Tattoo šop se zove "Art ink Belgrade" i nalazi se u srcu Beograda".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤?

A post shared by Izabela Anderson Kraljica? (@izabela_anderson_kraljica) on Aug 31, 2019 at 6:55am PDT

Andersonova nam je otkrila i da uživa u ljubavi, ali i kakvi su joj dalje planovi.

"Imam dečka već šest meseci, ali ne želim da ga predstavljam javnosti. Trenutno želim da se posvetim poslu, da zaradim novca, a kasnije bih da se posvetim deci i porodici."

Izabela je jedna od retkih koja je svoje učešće u rijalitiju i zarađeni novac uložila u stvari koje će joj doneti još veće prihode!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

??

A post shared by Izabela Anderson Kraljica? (@izabela_anderson_kraljica) on Aug 18, 2019 at 12:51am PDT

Podsetimo, Izabela je pred ulazak u rijaliti "Parovi" preživela pravu torturu od tadašnjeg dečka.

"On je bio opsesivan, posesivan, jurio me je i špijunirao. Čitao je moje poruke, kontrolisao mi društvene mreže. Bio je grub i nisam smela da ga ostavim. Plašila sam se da to uradim, strahovala sam za svoj život jer mi je pretio da će me ubiti. Trenutak kada mi je svega bilo preko glave desio se u kolima. Vraćali smo se iz grada i posvađali smo se u automobilu. Počeo je da me vređa, mislio je da ga varam, nazivao me je pogrdnim imenima. Htela sam da izađem, ali me je povukao nazad, i to tako jako da sam udarila glavom o prozor. Glava me je nekoliko dana bolela, srećom, nije se razbilo staklo automobila, inače ko zna šta bi bilo.", govorila je tada Izabela.

BONUS VIDEO

Kija i Luna se srele na istoj proslavi!