Parovi
Screenshoot Youtube
Parovi

Screenshoot Youtube

Parovi, Foto: Screenshoot Youtube

U rijalitiju "Parovi" za sinoćno izbacivanje nominovano je sedmoro takmičara, a na iznenađenje svih, ispala je osoba koja je i te kako obeležila ovu sezonu rijalitija.

PROČITAJTE JOŠ:

Ivana Živković Žizela, Elvin Kadrić Kadra, Goran Vujičić Vuja, Ivania Bajić, Džonatan Mastor, Nevena Kalaver i Nikola Jovanović Conja bili su nominovani.

Ubedljivo prvo mesto na tabeli sa 68,3 odsto glasova publike zauzeo je Kadra dok je najmanje glasova imala Žizela!

Ona se pred vratima našla sa Vuyom, a glasovi publike odlučili su da Žizela ispadne dok su repera očigledno zavoleli i žele da ga gledaju u šou programu i dalje.

Nakon njenog izlaska, takmičari su dali svoje glasove za izlazak, a najviše su imale Enisa i Voljenka. Pošto je Enisa imala šesnaest a Voljenka devet glasova, Enisa je krenula ka vratila. Vuji ovo nikako nije bilo prijatno jer će ostati bez devojke, a onda je produkcija rešila da uloži veto , pa je Enisa ipak ostala da se takmiči u rijalitiju.

Komentari (1)

kimi

17.12.2018 11:48

ovo je smiješno što rade..ovo je totalna neuvjerljivost i blamaža...glasaju za najneaktivnijeg takmičara a najneaktivniji takmičari zauzimaju prvo i drugo mjesto...koga oni prave ludim???Kadri nameću Izabelu a ona mu se očito gadi i sve radi s gađenjem..Izabela pristaje na igru vjerojatno radi brisanja velikih kazni...ovaj polumrtav i mlitav ova puna života i energije...Kadra me podsjeća na lika iz Nightmarestage na čiču-- Misli 21- og stoljeća..ne ulazi u duela,nema mišljenje,sramota..