Nenad Mariniković Gastoz
Nenad Vujanović
Nenad Mariniković Gastoz

Nenad Vujanović

Nenad Mariniković Gastoz, Foto: Nenad Vujanović

Pročitajte još:

U toku sinoćnje žurke u vilu se uključio bivši takmičar Benjamin Spahović.

Benjamin Spahović

E-stock/ Miloš Rafailović

Benjamin Spahović, Foto: E-stock/ Miloš Rafailović

 

- Budite dobri, pozdravite Dinu, Bakija, Đoleta, Voljenku, evo i Silvana vas mnogo pozdravlja. Vidimo se brzo - poručio im je Spahović.

Šmizla se u jednom trenutku naljutila na Spahovića jer se on više obraća Boži.

- Prekini bre više, ti si moj drug, a ne njegov zapamti to - rekla mu je takmičarka.

Komentari (2)

kimi

13.11.2018 11:12

to je realnooo...burazengije su pokretna imovina koja se licitira svako toliko .... na dražbama ima visoku cijenu...naročito kad se desi neki strmoglavi pad neke druge imovine....kvalitet imovine nije presudan već količina.....primera radi: ako imate malu glavu i pametnu nije prednost...prednost je opseg,velika glava...čim veća to bolja...bolje postiže cijenu...(ovo vrijedi samo za rijaliti parove ..o..k..)

kimi

13.11.2018 13:56

@kimi - ahhhaaa skoro sam zaboravio....krasno ste uredili Ivana Marinkovića i rasturili par najljepši par koji smo gledali...dali je vama gospodo išta sveto ??? dali je vama ugodnije gledati Lakića koji mlađahnoj Coki diže pokrivač dok mu p*** a on to radi za pošljivi 100er ili ljude koji se fakat vole..ahhaaa? a šta niste kao znalci platili i ubacili Saru Trajanović ,složili trougao pa onda emocije na izvolite..ne..neee vi ste obični ku**ini sinovi koji nemate pojma šta radite..treba znati ali jbg.