Nikola Lakić
Screenshoot
Nikola Lakić

Screenshoot

Nikola Lakić, Foto: Screenshoot

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Aleksandra Tasić Coka, prevarila je svog dečka u novoj sezoni rijalitija "Parovi" i to sa jednim od najvećih zavodnika, iskunisnim rijaliti igračem, Nikolom Lakićem.

Coka i Lakić imali su manje turbulencije, kada je u vilu ušla njegova bivša devojka, Izabela Alijoski, ali su uspeli da prebrode sve probleme, te uživaju u svojoj ljubavi.

 

Poslednjih dana se spekulisalo o navodnoj trudnoći Aleksandre Tasić, međutim, Nikola i Coka su stali na put tim pričama i saopštili svojim cimerima, ali i porodici da Coka nije u blagoslovenom stanju.

Nikola Lakić i Coka

Printscreen Youtube

Nikola Lakić i Coka, Foto: Printscreen Youtube

"Mi se kao šalimo, Saška trudna, Ružica trudna, na kraju ćeš ti ljubavi da zatrudniš", rekao je Lakić.

"I ja imam taj osećaj.Mislim da prizivamo, ali bih svakako bila srećna da se to dogodi. Samo će da nas strefi.", poručila je Coka.

 

Komentari (2)

Slavica

10.11.2018 21:09

Samo je Miljana Kulić bila trudna u rijalitiju!

kimi

11.11.2018 16:09

@Slavica - Lakić se nemože nazvati rijaliti igračem već voditeljem zar ne...dobio je najveće priznanje tv kuće kad je vodio Maldive.. pravi igrač izgara,ulazi u duele,pokupi koji šamar radi provokacije,provokator,redovito neposlušan i kažnjavan dakle Lakić je sušta suprotnost koji glumi prostojnost... stalno ga stavljaju u kontekst s Marinkovićem...Marinković ratuje ovaj čuva honorar..krasan bi bio rijaliti s Lakićem "igračem"..ne vređajte nas molim Vas..o..k...