JEZIVO U PAROVIMA Nasilje nad ženom na Božić: Hladnokrvno ju je gurnuo, odletela je na pod i udarila glavu! (VIDEO)

Ovo je skandal!

Nevenu Kalaver, Đorđe Tomić
Nevenu Kalaver, Đorđe Tomić, Foto: Printscreen

U rijalitiju "Parovi" došlo je do incidenta i to na Božić. Naime, Đorđe Tomić pokazao je svoju mračnu stranu i napravio žestok prekšaj nasrnuvši na Nevenu Kalaver.

Sve se dogodilo tako što je Nevena prišla Đoletu u kuhinji i krenula da se svađa sa njim. On je olako odgurnuo toliko da je ona istog trenutka pala na pod i udarila glavom o kuhinjske elemente.

Tom prilikom oboje su bili u alkoholisanom stanju, a pogledajte kako je taj jeziv trenutak izgledao:

Tomića je obezbeđenje odmah sprovelo u izolaciju, a Nevena koja je bila pod dejstvom alkohola (baš kao i Đole), nastavila je burno - prvo je gađala odlazećeg Đoleta svim stvarima koje su joj prve došle pod ruku.

Nevenu Kalaver, Đorđe Tomić
Nevenu Kalaver, Đorđe Tomić, Foto: Printscreen

Potom ju je dramatično "smirivao" Nikola Lakić koji ju je uhvatio za lice i drmusao je dok su mu ostali govorili kako je preterao u ponašanju.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: sibicar
  08/01/2019 - 15:31
  najmracniju stranu je pokazo spaho dosad nevidjeno I nije izbacen.
  • kimi @sibicar
   08/01/2019 - 20:23
   samim ulazom obraz su morali ostaviti SVI ispred vrata...to vrijedi za sve takmičare...nema diskvalifikacija...zašto??? Marinković je neviđeni provokator i to je smisao rijalitija..ovaj provocira a oni tuku,šamaraju...produkcija trlja ruke...svaki fizički nasrtaj 1000eu pa ti vidi..na kraju će zbog šamara zaraditi siću a produkcija će nagradu zasluženo dodjeliti Ivanu...zadovolji i jedni i drugi..Ivan je do sada uvalio u happy kasu najmanje 15-- stak hiljada..šamar boli i košta ,neka tuku.
 • Korisnik: sibicar
  08/01/2019 - 15:31
  najmracniju stranu je pokazo spaho dosad nevidjeno I nije izbacen.
 • Korisnik: dz
  08/01/2019 - 15:21
  Nadam se da ce neko nekoga da onesposobi u ovim rijalitijima i da prestane sa emitovanjem.Preterase sa glupostima i svadjama.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi