Jelena i Slađa
Printskrin TV Hepi
Slađa Petrušić

Dejan Briza/Alo!

Slađa Petrušić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Svi su se iznenadili kada je Slađana Slađa Petrušić pre nekoliko dana ponovo ušla u rijaliti "Parovi". I to sa nanogicom, jer je dobila zatvorsku kaznu zbog udaranja Jelene Golubović od pre četiri godine u luksuznoj zemunskoj vili. Sada su obe na "mestu zločina" i njihov rivalitet ne prestaje.

PROČITAJTE JOŠ:

U današnjoj emisiji "Jutarnja kafica" one su pričale o incidentu i njihovom neprijateljstvu, a otkrile su i nepoznate detalje iz sudnice kada je Slađani doneta osuđujuća presuda za učinjeno.

Parovi 8

Printscreen/YouTube

Parovi 8, Foto: Printscreen/YouTube

- Mene je sramota što sam digla ruku na nekog ko je lud. Ona je u sud ušla u haljini koja nije adekvatna za tu instituciju. Ja bih njoj volela da pomognem ako mogu. Pokušaću - zajedljiva je bila Petrušićeva, a isti je takav bio i odgovor Golubovićeve.

- Dobila je zatvor, dobiće da plati odštetu! Ona je za mene septička jama, vazduh - uzvratila je Jelena i tako još jednom pokazala da se njihov sukob ne smiruje.

Jelena i Slađa

Printsktin

Jelena i Slađa, Foto: Printsktin

- Inteligentni takmičari se u riajlitiju verbalno bore, ali nikako na neke druge brutalnije načine - dodala je Golubovićeva i na reči ostatka vile da je Slađa "multipraktik", da može i da peva i vodi program, ona je s visine poručila:

- Danas svako može da radi šta hoće!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zavirite u luksuznu vilu Dijane Janković ovo do sada kamere nikada nisu zabeležile