Najpoznatija rijaliti devica na Balkanu konačno izgubila nevinost: Evo i sa kim!

Ovo niko nije očekivao

Ivana Mitrović
Foto: Youtube/Printscreen

Bivša učesnica luksuzne vile "Parova" Ivana Mitrović prepoznatljiva je po tome jer je jedina čedna takmičarka u bilo kakvom formatu rijalitija.

Naime, mlada karatikinja je imala takvo detinjstvo da nije izlazila iz svog doma, a nakon što je odrasla nije mnogo izlazila.

Ivana Mitrović
 Foto: Youtube/printscreen

Publika ju je zapamtila kao jedinu „nevinu“ devojku koja je ušla u rijaliti sa 25 godina. Naime, Ivana je pred milionskim auditorijumom ispričala da je devica i da još uvek nije pronašla pravog muškarca sa kojim bi izgubila nevinost. Poznata je i kao jedina učesnica koja je plakala svaki put kada bi samo pomislila da će izaći iz rijaliti programa i otići kući. Govorila je da joj se toliko dopada boravak u rijalitiju da ne želi nikada da napusti taj prostor, međutim desio se i taj momenat kada je ona morala da izađe iz raskošnog kompleksa.

Ivana je odlučila da izgubi nevinost koju je čuvala 25. godina i to istu noć nakon što je izašla iz poznatog zabavno-humorističkog programa.

- Nevinost sam čuvala za Milija, ali džabe.. on me ne želi. Kada sam izašla iz rijalitija upoznala sam jednog finog mladića i ostali smo zajedno, sada će me više čuvati. Zna koliko vredi moja nevinost - istakla je Ivana.

Ivana i Mili
Foto: Youtube/Printscreen

Šta će se dalje dešavati, ostaje da ispratimo.

Povezane vesti

 • Korisnik: milomir.dv
  02/06/2020 - 17:08
  Znači sad će momak da joj čuva nevinost,pod ključem...hahaha..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi