Parovi ulazak
Alo!
Nevzat Džan Ruzgar, turski glumac

Screenshot Youtube/Green Yapım

Nevzat Džan Ruzgar, Foto: Screenshot Youtube/Green Yapım

Turski glumac Nevzat Džan Ruzgar, koji je u seriji "Elif" odlično izneo ulogu Kerema, uskoro bi trebalo da se nađe u najpopularnijoj vili na Balkanu!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, kako otkriva izvor, produkcija je sve obezbedila kako bi se ovaj popularni glumac pojavio u jednom segmentu Parova.

- Pregovori su skoro gotovi, samo se čeka da on završi sa snimanjem nove serije u kojoj je dobio ulogu. Čim bude imao pauzu na snimanju možemo ga očekivati na vratima luksuzne vile. Upućeni tvrde da će devojke u vilu definitivno zaboraviti sve ostale muškarce jer će im ovo biti zaista veliko iznenđanje, i niko od njih ne može ni da nasluti da će se jedna od najvećih turskih glumačkih zvezda naći u Parovima! Pošto ovakvi formati ne postoje kod njih, ne može se sakriti ni veliko interesovanje turskih medija za njegov dolazak u Srbiju i ulazak u jedan od najpopularnijih rijaliti šou programa kod nas! - priča dobro obavešten izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nevzat Can Rüzgar (@nevzatcan_) on Oct 23, 2019 at 8:17am PDT

Pre početka osme sezone Parova se takođe pisalo o njegovom ulasku, te da će imati direktan let samo za sebe i ekipu, a da će ga sa aerodroma u vilu Parova dovesti luksuzna limuzina. Takođe se spekulisalo da će sa sobom poneti čak 15 kofera i da će u vili na raspolaganju imati uvek dostupne stiliste.

Izgleda da je produkacija šou programa Parovi rešila da na rijaliti scenu Srbije uvede ozbiljne igrače! Kako će ukućanke reagovati kada ga ugledaju, saznaćemo uskoro!

Pogledajte BONUS video:

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!