"PIJE JOJ KRV!" Nada Macura RASKRINKALA Milojka i Milijanu! Progovorila o VLAŠKOJ MAGIJI, evo šta se krije iza svega!

Ne može da veruje da se devojka zaljubila u dedu!

Nada Macura
Nada Macura, Foto: Screenshoot

Kontroverzni par Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) podigli su veliku prašinu, kako u Srbiji tako i u regionu. O njihovom ulasku u rijaliti "Parovi" se uveliko priča, a više o tome pročitajte OVDE.

 

Mnogi komentarišu njihovu vezu, a tim povodom Nada Macura i Era Ojdanić gostovali su u jutarnjem programu na Happy televiziji. Nada u početku nije želela da priča o Milojku.

"Ja neću da govorim o njemu, jer ne poznajem čoveka", rekla je Macura, ali ubrzo se predomislila.

"Taj čovek se meni ne sviđa, nije moja kategorija, ja bih nešto mlađe", objasnila je Nada a zatim je dodala da nije sigurna koliko muškarci u njegovim godinama sa srčanim problemima mogu da budu seksualno aktivni.

"On bi možda bio u ringu sa ženom koja je približno njegovih godina", dodala je Nada, a zatim rekla da ju je iznenadio Milijanin izbor.

Milojko i Miljana
Milojko i Miljana, Foto: Facebook

"Devojka me čudi, s obzirom na to da je vrlo zgodna, može da konkuriše manekenkama, estradi... Dolazi iz jedne ruralne sredine", rekla je Nada Macura, a onda ju je Milomir Marić pitao:

"Da li oni piju krv tim mladim devojkama?"

Nastao je smeh u studiju, ali ubrzo je stigao i odgovor.

"Postoje magije, nije moje da kao lekar pričam o tome, ali ako je tu negde vlaško polje, magija... verovatno. Ja ne mogu da kažem da li je ova devojka iskrena, ali da voli dedu, to nem mogu da verujem" rekla je Nada.

"Ovaj čovek je ekstra lik, moj zemljak" ubacio se Era Ojadnić, a onda je Nada rekla da misli da je reč o taktici.

Era Ojdanić
Era Ojdanić, Foto: Screenshoot

"Ja mislim da su oni seli i rekli daj kako da nadmudrimo sve. Željna je eksponiranja, javnosti, a to ne može sa mladićima, zaključila je Nada.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi