RASKRINKALA GA POTPUNO Milijanina mama odala sve Milojkove tajne! Sve je prevario, a mojoj ćerki neka je Bog u pomoći! BOJIM SE šta će biti

Nije joj lako da gleda sve kroz šta joj dete prolazi

Milojko i Milijana
Foto: Screenshoot Youtube

Milijana Bogdanović ušla je u rijaliti "Parovi" na nagovor svog verenika Milojka Božića, tvrdi njena majka Slađana koja je otkrila i da je porodica Bogdanović saznala mnogo toga o Milojku te tvrdi da je u pitanju velika prevara kojom se Božović poslužio.

"Mi smo se svi pitali odkud to toliko odjednom Milijana i Milojko i taj ulazak u "Parove", a onda smo počeli i da se raspitujemo o njemu. Saznali smo da je ovo sve njegovo maslo iako on u programu govori Milijani: "Evo ti sad rijaliti uveo sam te ovamo, to si želela"", očajna je majka Slađana.

"Samo ne znam što ga ne otkači. Hvala Požgaju što joj je otvorio oči da vidi da može da joj se dopadne i neko mlađi i da ne mora da bude sa tim matorima. U redu mi je 10-15 godina stariji ali ne mora 50", priča Slađana koja navija da njena ćerka sazna sve po izasku iz rijalitija i da ne ostane sa Milojkom. Pogledajte OVDE kakav skandal je ispao kada je Milojko pronašao Požgajevo pismo!

"Ja se samo nadam da će ona shvatiti neke stvari i sve šta je o njoj pričao Milojko kad god ona nije tu. Kako može neko da kaže za osobu koju će da ženi da se je*avala za pare. To nije normalno. On non stop o njoj priča loše", kaže Slađana i dodaje:

"Ne znam ni šta se njoj desilo, glumi tamo neku glupaču, a pametno je dete, uvek nasmejana vedra i razdragana."

Milijana Bogdanović
Foto: printscreen

Slađana je svesna da njena ćerka nije cvećka, ali tvrdi da je Milojko mnogo loš te da joj ništa nije obezbedio. 

"Znam ja da moja Milijana nije cvećka, ali evo mogu da vam kažem šta joj je Milojko za tih pet meseci koliko su zajedno kupio, jedne patike, jednu haljinu i taj verenički prsten. Eto, toliko koristi ona od njega ima, a saznali smo šta on želi da izvuče od Milijane i zašto je organizovao ulazak u "Parove"", ljuto kaže Slađana i objašnjava:

"On hoće da uzme sve pare i Milijanine i da uloži u svoju kuću. Namazan je on i prefrigan. To je njegov plan od samog početka. Pa bila je moja svekrva sa njima u kući kada je rekao da hoće da uđe u rijaliti a ona ga je odgovara zbog zdravstvenih problema... Ma sve vam je jasno kad njega njegovi rođeni ne žele da posete i da mu se jave. Njegova ćerka je bila u mojoj kući kada je došla da ga poseti u bolnici i to na pola sata i samo jednom. To je bilo kada je operisao srce. Pa, sestrić kom je ostavio 8000 evra je takođe digao ruke od njega. Ne želi više da čuje za njega, a zbog nekih imena koje je iznosio u rijalitiju rekao je i da će da ga tuži." Pogledajte OVDE šta je Milojko tražio od verenice kada mu je pozlilo.

Slađana je, kako kaže, mnogo nerozna zbog svega i jedva čeka da se rijaliti završi:

"Meni je samo mog deteta žao, a nemam snage da se javim u program i da joj kažem šta sve znamo o Milojku, a verovatno bi me i prekinuli."

Milojko Božić, Milijana Bogdanović
Foto: Printscreen

"I ono što je pričala da nas kao ne voli, to ništa nije istina, znam ja", kaže Slađana koja se i rasplakala u jednom trenutku kada je govorila o svojim ćerkama:

"Ona svoju setru voli kao oči svoje. Pa jasno vam je koliko se vole kada juče ova mlađa nije htela da slavi 18. rođendan bez svoje Milijane. Mene duša boli što se tako predstvalja i što su se svi uhvatili moje ćerke, a o Milojku niko ništa ne kopa, a on je jedan prevarant koji je sve osmislio", otpužuje Slađana Milojka i kaže:

"Klela sam ga jer laže. Lagao je da sam krv za njega dala kako bi dobila 100 evra njegovih. A ja sam dobrovoljni davalac krvi jer imam retku krvnu grupu i hoću da pomognem svima. Eto, još sam za njega i krv dala, a on tako laže. Pa ona priča da je Milijaninom ocu dao 5000 evra, a da mu je on dao dete, eto koliko je on spreman da ide sa lažim."

Milijanin otac se i dalje ne meša ni u šta, kaže Slađana, ali se pribojava šta će biti kada izađu iz rijalitija.

"Moj suprug ne gleda ništa, ne prati Parove, ne želi da se upliće u sve to, ali pravo da vam kažem posle svega ovoga što smo čuli o Milojku, bojim se šta će biti kada izađu napolje."

Milijana Bogdanović
Foto: Printscreen

Povezane vesti

 • Korisnik: Miki
  10/05/2019 - 21:09
  Sram te bilo prodali ste svoju kcer za pare.sta ce ona sa covekom koji moze deda da joj bude.hteli ste da vam prepise imanje ,kucu jer ste znali da je operisan I mislite nece jos dugo ziveti.pa ona je proganjala njega da budu zajedno!!!!sama je to ona rekla.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi