"HOĆU DA GA UVUČEM GDE NEMA KAMERA" Milijana kuje opasan plan za SEKS SA POŽGAJEM, a onda je sve šokirala izjavom sa kime bi posle rijalitja!

Neodlučna je...

Milojko i Milijana
Foto: Screenshoot Youtube

Milijana Bogdanović ne prestaje da misli o Aleksandru Požgaju, iako pored sebe ima verenika Milojka Božića.

Ona sve manje pažnje posvećuje Milojku, a sve više se okreća Aleksandru iako joj on otvoreno govori da između njih dvoje ne može biti ništa.

"Milojko mi je u poslednja 3,4 dana jako iritantan, rekla sam mu to, nervira me. Non-stop mi pominje Požgaja, koji ne želi da razgovara sa mnom. Čekam žurku, on tada malo više popije, ali sam sigurna da će mi se obratiti", rekla je Milijana, koja misli da Požgaj ni sam ne zna šta želi.

Milijana i Milojko
Foto: Screenshoot Youtube

"On pravi neke priče, nema pojma šta radi. Ne može da postigne. Mi kad pričamo, mi se mazimo, to nije čudno, to se dešavalo i ranije", izjavila je ona.

Milojko se podvrgao tretmanu Vesne Rivas, a Milijana se složila da je to u redu dok god je njen 53 verenik ne nervira. Milojko je u jednom trenutku predložio Milijani da ima seks sa Požgajem, a evo šta ona kaže o tome:

"Požgaj to ne sme da uradi. Iskreno, ja bih smela, ali u izolaciji, ili kada bih ga uvukla negde gde nema kamera. Ako me pitate da li želim, želim. Kada bi Milojko saznao za to, bili bi sigurno zajedno, ali bi me ubio u mozak. Nisam ni oči otvorila, a on je već izgovorio Požgaj. Ivanija me isto nervira, ali ne obraćam pažnju na nju, kada Požgaj ode kod nje, ja onda ništa ne gledam i ne primećujem."

Aleksandar Požgaj, Milijana Bogdanović
Foto: Printscreen

Milijana je priznala da ne bi mogla da odluči sa kim će da bude, ali je rekla da bi pre izašla bez nagrade sa Požajem, a da Milojko uzme pare.

"Posle ćemo ih podeliti", izjavila je ona kroz smeh.

Milijana i Milojko
Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

 • Korisnik: kosa
  16/05/2019 - 17:55
  milijana skini gace laznom dvalercini.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi