Milojko Božić, Milijana Bogdanović
Printscreen
Milojko Božić, Milijana Bogdanović

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Pola veka stariji Milojko pozvao je Milijanu da mu dohvati majicu i obuče ga, ali ona mu je rekla: "Hoću, boli me ku*ac. Uzmi sam ako ti treba!".

Milojko je potom pošao da uzme stolicu ne bi li dohvatio presvlaku, ali je Milijana skočila pa zapretila: "Samo probaj, jeba*u ti sve po spisku!"

"Gledam te šest meseci a ti sad glumiš budalu i nosiš stolice. Samo probaj da izvučeš te stvari, sve će ti u smeću završiti, kunem ti se", rekla je Milijana.

Milojko Božić, Milijana Bogdanović

Printscreen

Foto: Printscreen

"Ja kad ti nešto kažem ti samo vičeš na mene, ništa me ne slušaš. Nemoj vikati na mene, šta da obučem", rekao je Milojko.

Drama u vili Parova se nastavlila dalje, a uzrok tome je bio Ratko Damnjanovski koji je Milijanu poljubio u obraz. Nakon toga krenula je prava ljubavna drama, a po Milijaninom ponašanju moglo bi se reći da će loše da se završi po Milojka.

Milijana Bogdanović je na ivici nerava jer je po prvi put osetila potrebu da bude u društvu mladih ljudi, ali je i zanesena simpatijama Aleksandra Požgaja.

"Gde je sad Požgaj? Znaš kako bih te je*ala sada da je on tu. Koga ti voliš, psihički me uništavaš", rekla je Milijana.

Milojko Božić, Milijana Bogdanović

Printscreen

Foto: Printscreen

"Samo sam prišao da te pozovem na spavanje, rekla si nećeš i gotovo", rekao je Molijko.

"Ne, nego si se naljutio što nisam pošla sa tobom, neću da spavam. Nisam ja iz čista mira obila zid, što sam šutirala. Neću da ti dam sad da se obučeš jer me maltretiraš e sad ću ja tebe. Gde je sada Požgaj, za koga me sad napadaš kad sam rekla da mi se sviđa on, koji sad drugi i kakav kadar. Napušiš mi se ku*ca i ti i kadar", rekla je Milijana.