MARIĆ ODREŠIO KESU Milijana i Milojko dobili ovoliko KEŠA da uđu u "Parove"! Cifra nikad primamljivija, evo šta su oni prelomili!

Dobra ponuda!

Milojko i Milijana
Milojko i Milijana , Foto: printscreen

Milijana Bogdanović sumnja da Nada Macura želi da joj otme verenika Milojka Božića, jer je doktorka izjavila kako on više priliči njoj nego mladoj lepotici. Tim rečima u sekundi navukla je gnev buduće gospođe Božić, koja ne krije koliko je ljubomorna. Više puta je i javno istakla da njen Milojko nema pravo da uopšte priča o drugim ženama.

 

- Po godinama, taj čovek bi više meni odgovarao, ali ja sa njim ne bih ni kafu popila. Oni su u nekoj zabiti. Možda ona nije imala izbor tamo, pa im je sve to normalno - izjavila je Nada.

 

Veliki strah para o kojem nema ko ne priča trenutno je da im se doktorka ne pridruži u vili "Parova".

Nada Macura
Nada Macura, Foto: Screenshoot Happy

- Nada je rekla da smo mi iz neke zabiti, a zapravo traži da joj neko zabije! Ali moram da je razočaram - matore i punije žene kao što je ona ne zanimaju mog Milojka. Nada je babadevojka, ljubomorna je na svakog ko je srećan i zaljubljen. Ona je usedelica i ne zna da kontroliše svoju zlobu. Nadam se da ona neće ući u Parove - rekla je u jednom dahu Milijana, pa dodala da je veoma ljubomorna na svaku koja baci oko na njenog čoveka:

Milijana i Milojko
Milijana i Milojko, Foto: Screenshoot

- Često mu pravim ljubomorne scene. Mrzim svaku koja ga pogleda!

- Ona sebe smatra akademskim građaninom i ovo što radi joj nikako ne priliči. Svakako, kod mene nema prolaz, džaba se kači na nas - rekao je Božić za Nadu Macuru, ističući da je, inače, uvek bio magnet za lepši pol.

Milojko i Milijana
Milojko i Milijana, Foto: Screenshoot

- Žene su me jurile kao lude! Bukvalno su se skidale gole ispred mene, obožavale su me. Bio sam frajer. Ali ko se ne bi zaljubio u ovakvu mladost i lepotu kakvu ima moja Milijana! Njoj niko ne bi odoleo! - siguran je on.

Kako se navodi, Milijana i Milojko potpisali su ugovor da već početkom sledeće nedelje uđu u "Parove", gde će zajedno nedeljno zarađivati 1.200 evra.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi