Milijana Bogdanović, Milojko Božić
Printscreen
Milijana Bogdanović, Milojko Božić

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Milijana i Milojko

Masanori Jošida/Alo!

Ona je savetovala svoju ćerku da pre svega ostavi Milojka Božića. Iskoristila je priliku i da kaže sve što je saznala o njemu, ali dotakla se i Aleksandra Požgaja.

"Ćerko nemoj da plačeš i smiri se, ostavi tog starca koji je jednom nogom u grobu i reci Požgaju hvala, razotkrio je pravog Milojka", poručila je majka Bogdanovićeve.

"Dete vidim da si nikako. Otkači od tog matorog starca. Reci Požgaju hvala što ti je pokazao da ti možeš da imaš nekog mlađeg i da budeš sa nekim ko je za tebe. Reci hvala i Požgaju što je skinuo masku Milojku. Zgranuti smo Milojkovim ponašanjem. Moli te majka ne dozvoli da te psihički uništi. Znaj da imaš kome i gde da se vratiš. Baba će ti dići ruku na sebe zbog tebe. A ti Milojko razmisli imaš li kome da se vratiš. Imaš straćaru i stan ali nemaš kome da se vratiš. Molim te Milijana nemoj da dižeš ruku na staca koji je jednom nogom u grobu", rekla je Milijanina majka.

Milijana Bogdanović, Milojko Božić

Printscreen

Foto: Printscreen

Slađana je rekla da je Milojko prevario sve i da se celo selo čudi kako se promenio.

"On je takvu masku imao da smo ga svi voleli. Obožavala sam ga i ja. Da ste napolju bili on bi ti vratio batine", rekla je Slađana svojoj ćerki.

Pogledajte šta je još rekla: