"SIGURAN SAM DA JE DETE MOJE!" MIlijana Božić čeka dete sa ljubavnikom?! "Rešio sam da napravimo svadbu! Zaprosiću je prvom prilikom!"

"Gledaoci su videli da je imala s*ks sa mnom, a ne sa mužem Milojkom!"

Milijana i Žabac
Milijana i Žabac, Foto: YouTube/printscreen

Milijana Božić (21) zatrudnela je sa švalerom Nemanjom Stamatovićem Žapcem (60)! Zanatlija, koji je nedavno izbačen iz "Parova", kaže da je skakao od sreće kad je saznao da mu je ljubavnica u drugom stanju.

- Ljudi su odjednom počeli da me zovu i da mi čestitaju što ću opet da postanem tata. Nisam imao pojma da je Milijana trudna i da je izlazila iz rijalitija na pregled. Mnogo sam se obradovao! Voleo bih da mi rodi ćerku, jer već imam sinove - kaže Žabac za medije i dodaje:

- Gledaoci su videli da je imala s*ks sa mnom, a ne sa mužem Milojkom. Siguran sam da je dete moje! Milojko je ispričana priča, više nema šta da traži sa njim. Rešio sam da napravimo svadbu! Mislim da će Milijana da pristane da se uda za mene, zaprosiću je prvom prilikom!

Nemanja Stamatović Žabac
Nemanja Stamatović Žabac, Foto: Privatna arhiva

Stamatović priželjkuje da se vrati u rijaliti.

Milijanin muž Milojko Božić (74) tvrdi da se nije potresao kad je čuo da mu žena čeka dete sa drugim muškarcem.

- Ne zanima me što je Milijana trudna! Ko god da je otac, nek mu je sa srećom! Već sam rekao da sam je na silu oženio. Neka mi da razvod, pa neka se posle udaje za koga hoće! - kaže Božić.

- Voleo bih da uđem unutra i da pazim na Milijanu. U rijalitiju je stresno, to nije mesto za trudnicu, ali razumem je da mora da poštuje ugovor koji je potpisala. Mislim da bi se bolje osećala ako budem pored nje - kaže Žabac.

Milijana Božić
Milijana Božić, Foto: Screenshot

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi