SKANDALOZNO OTKRIĆE! Milijana ABORTIRALA dete Milojkovog sestrića! On ni ne sluti šta su mu radili iza LEĐA!

Bolesno!

Milijana Bogdanović
Milijana Bogdanović, Foto: Printscreen

Milijana Bogdanović je navodno abortirala dete sestrića Milojka Božića, sa kojima je bila u paralelnoj vezi. Iz Milijaninog i Milojkovog sela Pilatovići potvrdili su ove navode.

- Vi uopšte ne znate na šta je spremna Milijana. Ona je pravo zlo i nema morala nimalo - otkriva na početku razgovora izvor "Rijalitija" i nastavlja:

- Ta mala će porodicu da zavije u crno. Zamislite da je ona sa 14 godina počela da radi svašta i da naplaćuje seks, a pre izvesnog vremena je abortirala dete Božićevog sestrića, koji je bio s njom u kres šemi. Da li shvatate koliko je to monstruozno? Ona je sada s njegovim ujakom u vezi!

Sagovornik dodaje da je Milijana uvek imala više partnera istovremeno i da je njena porodica u veoma teškom psihičkom stanju otkad je postala javna ličnost.

- Otac joj je na samrti, po majku svaki dan dolazi Hitna, ide u bolnicu, sestra joj se trese od sramote. Nju više niko ne podržava, ona je ostala sama na svetu - zaključuje izvor.

Milijana i Milojko, Parovi
Milijana i Milojko, Parovi, Foto: Screenshot

Milijanina tetka je ove navode potvrdila.

- Milijana je bila uporedo sa Božićem i njegovim sestrićem. Bila je sa obojicom u paralelnoj vezi. To je za mene bolesno, ali hoću da je raskrinkam pošto je mnogo podla i bezobrazna - rekla je uznemireno tetka Svetlana, rođena sestra Milijanine majke, Slađane Bogdanović.

- Ceo život psihički maltretira roditelje. Još od 14. godine juri matorce. Zbog toga je bila kod psihijatra, ali se i njemu udvarala. Rekao je da joj nema pomoći. Ne bi me čudilo da je ovde vidim na gomili sa šestoricom. Mnogo je ružno i tužno da za svoje godine nema ništa u glavi, a bojim se uskoro ni među nogama. Od samog rođenja ona je bila problem, seksualno je opterećena - iskrena je tetka Svetlana, a i Milijana je priznala kontakte sa Božićevim sestrićem.

- Bila sam sa obojicom, ali to nije bila veza, već kombinacija. Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me je izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam, radila sam šta sam morala - rekla je ona nedavno u "Parovima 7".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi