Nenad Marinković Gastoz
ATA images
Nenad Marinković Gastoz

ATA images

Nenad Marinković Gastoz, Foto: ATA images

Učesnice rijalitija Naida Gadžo i Tanja otkrile su šokantnu vest uživo u programu.

Fitnes instruktorka objasnila je da joj kasni ciklus, te da nije isključeno da je u blagoslovenom stanju. Tanja se saoseća sa svojom snajkom, jer i ona sumnja na isto.

- Naida, divno ako si trudna, taman ti je vreme - prokomentarisao je neko od cimera. Da li će ona uskoro raditi test, ostaje da ispratimo.

Naida Gastoz

YouTube/printscreen

Naida Gastoz, Foto: YouTube/printscreen

Inače, Naida se u rijalitiju pomirila sa bivšim dečkom Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Podsećamo, Gastoz se juče pojavio ispred vile "Parova", kako bi svojoj izabranici pokazao koliko je voli sitnicama koje je pripremio. Slatkiši, poruke, cveće ali ono što je mnoge oduševilo jeste ogromna količina crvenih balona.

BOONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

NIJE GA ŠTEDELA Franu majka sasula sve u lice, oplela po ovim zadrugarima i poručila nešto što ga je iznenadilo! (FOTO/VIDEO)

PODELIO SA SVIMA EMOTIVAN SNIMAK! Veljko Ražnatović nije mogao da sakrije sreću kad je video prve korake njegovog sina Željka! (VIDEO)

ONA MENJA DEVOJKE KAO ČARAPE Matora zaboravila na Sanju i Moniku, pa "dohvatila" ovu zgodnu zadrugarku, sve pucalo ispod pokrivača! (FOTO/VIDEO)

NE DOLAZIM NA TV DA PRIČAM O SVOJIM MANAMA Miloš Biković oduvao iskrenim odgovorima o popularnosti, ali i zdravstvenim tegobama posle korone (FOTO/VIDEO)

KIM KARDAŠIJAN POKLANJA 500.000 DOLARA Fanovi iz Srbije mogu da učestvuju, evo i kako! (FOTO/VIDEO)