JEZIVA ISPOVEST UČESNICE "PAROVA" Majka joj otela decu, sin izbezumljen: Neće da čuje za nju!

Ukućani nisu mogli da veruju šta čuju!

Parovi
Foto: YouTube/printscreen

U sinoćnoj emisiji "Ispovest", u rijalitiju "Parovi" jedna majka ispričala je priču o tome da njena majka nije njen biološki roditelj. Majka Violentine Tomić Ašković uzela je njenu decu i zabranila im je kontakt sa majkom. U ovu priču ukućani nisu mogli da poveruju i mnogo toga im nije bilo jasno.

- Gospođo, kako možete da ne delujete u tim situacijama. Ako smatrate da vaše dete živi u nehumanim uslovima, da je manipulisano i na bilo koji način zlostavljano vi imate pravo da se borite za njega. To niko ne može da vam ospori. Nađite najbolje advokate i nije mi jasno zbog čega niste to odmah učinili nego ste prepustili sve to vašoj majci. Došli ste ovde na televiziju sa potpuno nerealnom pričom. Tu se oseća odsutnost vas kao majke. Gde ste vi u celoj priči? To ništa nije logično. Šta ste preduzeli vi povodom toga? - rekla je Slađana Petrović.

Parovi
Foto: YouTube/Printscreen

- Za to niko ne želi da čuje - rekla je Violentina.

- Ona je odreagovala iz nekih njenih razloga. Šta su vaša deca rekla na to? - pitala je voditeljka.

- Moj sin je izjavio da ne želi da se vrati kod mene kući. Rekao je da ja vršim psihičko nasilje nad njim, a to nema veze sa istinom. Smatram da je on pod pristiskom i da je to morao da kaže - rekla je Violentina.

Jedna gledateljka koja se uključila u program rekla je da je najverovatnije reč o nekoj sekti i da je njena majka sigurno član.

Slađa Petrović
Foto: Printscreen

- Proverite tu informaciju, to je vrlo moguće da je u sekti. Još ako ima kuću i novac, ona je laka meta. Čim ona zatvara svog sina i vašu decu drži pod kontrolom. Verujte mi da takvih slučajeva ima koliko hoćete - rekla je gledateljka.

- Na sve pomislim kada vidim da mi je dete izbezumljeno. Sa sinom se sve desilo preko noći - rekla je gošća.

Više vesti o "Parovima" možete pogledati OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi