Parovi
printscreen
Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

Učesnica "Parova" otkrila je potresnu ipovest pred svima!

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Od njene priče svi ukućani su se naježili, apsolutno nikom nije bilo svejedno. Njena pokojna majka katastrofalno se ophodila prema njoj.

 

- Kada je moja majka sa mnom otišla od mog oca, ona se zaposlila da čuva neku baku kod tih Italijana a mi smo živele tamo sa njom. Oslabila je sa živcima i jedne večeri oko 04:00 ujutru izvela me je i šetali smo ulicom bez ičega dok nismo stigli do crkve u kojoj se ona molila, u koju je volela da ide. Na stepenicama te crkve proveli smo pet dana i ona mi nije dozvoljavala da jedem i pijem vodu, bilo mi je sve belo oko usta i jezik mi je bio beo. – ostavila je sve ukućane ali i gledaoce bez reči.

Enisa Bajramović Parovi

printscreen

Enisa Bajramović Parovi, Foto: printscreen

- Italijani su vrlo gostoprimljiv narod i pokušali su da mi doture vodu ali ona nije dozvoljavala te su to prijavili policiji i oni su nas odveli. Sećam se da su mojoj majci lupili šamare nekoliko sati, a ja sam vrištala da je ne diraju - jecala je Sarajka.

Enisa Bajramović

Screenshoot Happy

Enisa Bajramović, Foto: Screenshoot Happy

- Nakon toga, nju su odveli u bolnicu a mene u dom u kojem sam provela godinu ipo dana okružena problematičnom decom - ostavila je sve bez teksta hrabra Enisa koja se svojom tužnom pričom nikada nije služila.

Komentari (1)

ja

13.01.2019 18:19

jao jadni svi sa nekim izmisljenim tuznim zivotnim pricama dosli u parove da se ispovedaju