Linda iz Pečenjevce
Printscreen: Instagram
Linda iz Pečenjevce

Printscreen: Instagram

Linda iz Pečenjevce, Foto: Printscreen: Instagram

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Sada nakon pljačke, gde joj je iz porodične kuće izneto 200.000 dinara, odlučila da se okuša u rijalitiju.

 

Linda je ekskulzivno za "Alo!" izjavila da je veliki ljubitelj "Parova", kao i to da joj je mala penzija koja iznosi svega 16.000 dinara.

"I pre ovog poziva, koji me je raspametio, mnogo sam volela da gledam"Parove“. Ja sam penzionerka i kada završim sa poslom na pijaci, ja sedim kod kuće i po celu noć ih gledam. Kada su me pozvali da učestvujem, znala sam da je to znak od boga. Opljačkali su me i uzeli mi svu ušteđevinu i, evo, Gospod me je pogledao. Kao da su znali da su mi omiljeni TV kanal i emisija, pa su me pozvali. Ne mogu da dočekam da upoznam sve takmičare, oni su mi kao druga porodica. Moja penzija je mala, oko 16.000, i ja sam pola penzije dala za kredit da bih kupila veliki televizor, koji mi stoji na zidu. Tako ih pratim, osećam kao da sam im bliža - iskrena je bila Linda i dodala da misli da je opljačkana zbog popularnosti.", izjavila je Pavlovićka za "Alo!".

 

Portal Alo.rs ekskluzivno je došao do snimka gde Branku celo selo ispraća u najpopularniju vilu na Balkanu.

"Srećan ti put, će se gledamo, će se vidimo", bili su sami jedni od pozdrava porodice i komšija koji su Lindi poželeli srećan put.

Na njihove čestitke, Pavlovićka je uzvratila da nikako neće obrukati familiju i da će biti uspešna.

 

Ono što je interesantno jeste da nakon 30 godina Linda dolazi u Beograd, a čast joj odao i direktor škole koji je došao da joj poželi sreću.

Komentari (3)

svasta

30.11.2018 12:58

Zemljo otvori se...

ANA

30.11.2018 13:26

Jadna je zemlja Srbija .Dok mladi školovani,matematičari ,doktori itd odlaze iz zemlje , nama je uzor baba Linda ,Soraja,Stanija,Kristijan Golubovic ,porodica Subotic itd. Sramna i jadna zemlja ,kako da postaneš poznat moraš da budeš jako glup i daješ izjave koje fasciniraju nase urednike rijalitija , možeš i ukoliko imaš javni sex ,ukoliko si prostitutka sa tonom silikona itd itd . Za pametne je ovo sramno i ponižavajuće zato odlaze.

Joca

01.12.2018 05:20

@ANA - Ma dobro, baba dosla baba otisla, nekom se sc vidi nekom ne......ali voditeljke - majko mila (Vendi, Sladja, Andjela). Budi bog s nama...... Ova poslednja - osnovna jedinica za glupost