Parovi ulazak
YouTube/printscreen
Parovi ulazak

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

-Možete da očekujete, verovatno ću ući. Biću mirnija sa manje tuča svakako. Ali napraviću veliko ludilo što se od mene i očekuje. Sve ću raditi u svom stilu - govori naša sagovornica.

Šmizla

Alo.rs/ P.Mirko

Foto: Alo.rs/ P.Mirko

Jovana Novakov osvrnula se na odnose sa rijaliti takmičarima, te nam otkrila sa kim je u odličnim odnosima, a sa kim bi se čak i fizički obračunala.

- Gastoz naravno on mi je kao brat mnogo ga volim i jedva čekam da se vrati sa Tajlanda. Vesnu Rivas obožavam imali smo lep odnos i u vili, sa Lakićem se čujem sa Dinom takođe. Ljude koje bih bukvalno zaklala kada bi ih srela na ulici ili rijalitiju su Dario, Ivan Marinković i Požgalj. Njih ne mogu očima da smislim, oni su me najviše povredili - ističe Šmizla za naš portal i dodaje:

Šmizla

Alo.rs/ P.Mirko

Foto: Alo.rs/ P.Mirko

- Njih posebno izdvajam tukla bih ih svaki dan, oni su rođeni da ih mučiš da ih gledaš dok pate. Ja ih mrzim to su klošari zaklala bi ih, to su jadnici koji nemaju ni kučeta ni mačeta. Jadan im rod i porod. Kao i što ste videli tuče u rijalitiju sa pojedim cimerima su se završavale sa velikim povredama ništa nije bilo namešteno kao što mnogi misle. To su osobe koje me mnogo nerviraju, njih ne mogu, a da ne izubijam od batina - zaključila je Jovana Novakov za Alo.rs.