Šmizla
Alo.rs

 

Šmizla

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Rijaliti takmičarka pazarila je skupocenu nekretninu na periferiji prestonice u iznosu od 140 000 evra.

-Kuću sam kupila pre mesec dana sa svojim dragim suprugom. Tražili smo nešto van Beograda, zamenili smo gradski život sa nekim mirnijim i mogu vam reći da mi baš prija. Mom Urošu je možda malo problem zbog posla, ali kad smo zajedno ništa nam nije teško. Salon u Belvilu sam zatvorila, ovde otvaram novi i jedva čekam da se radovi završe – rekla je Jovana pa dodala:

- Kupili smo nekretninu od poznatog advokata, a kuća je talična. Sudbina našeg novog doma ima burnu prošlost. Prvi vlasnik je bio poznat ne bih otkrivala po čemu, drugi čuveni advokat i eto sada ja. Kuću, bukvalno, vole kamere ovo je medijska kuća - našalila se Jovana za naš portal.

Šmizla

Alo.rs/ P.Mirko

Foto: Alo.rs/ P.Mirko

Novi dom bivše učesnice "Parova" je obezbeđen sigurnosnim kamerama, kao i psima čuvarima.

- Ne mogu da funkcionišem bez kamera, šetam sa bubicom - šali se Jovana, pa ističe:

Novakovljeva je rešila da gradski brzi i bučni život zameni mirnim.

- Samo sam gledala da pobegnem iz haosa i gužve ovde mi je fantastično uživam, kao što vidite malo je sve u haosu radovi su u toku, ali za par dana očekujem da će ovo postati prelepa oaza mira za mog voljenog supruga i mene - ističe ona.

Šmizla

Alo.rs/ P.Mirko

Foto: Alo.rs/ P.Mirko

Jovana Novakov progovorila je detaljnije o svojoj jačoj polovini. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja Nenada Marinkovića Gastoza i on je sve što je tražila u životu.

-Ja sam svašta čula kako je on bio oženjen da ima nekoliko dece da je bio Gastozovo obezbeđenje, a to nije tačno. Uroša sam upoznala sasvim slučajno, on je Nenadov drug. Sve se slučajno desilo, on je nešto najsavršenije što imam na ovom svetu. Velika mi je podrška i oslonac – priča nam Šmizla, a otkriva da je sve između nje i njenog partnera u startu "kliknulo":

Šmizla

Alo.rs/ P.Mirko

Foto: Alo.rs/ P.Mirko
Šmizla

Alo.rs/ P.Mirko

 Foto: Alo.rs/ P.Mirko

 

Komentari (2)

Zarko

28.05.2020 18:53

Svaka cast na tekstu i detaljnom opisu. Svaka cast ??

Vesna

28.05.2020 21:11

Ovo vredi 140 hiljada? Da,ali samo u njenoj glavi.