Jovana Jeremić raskrinkava pritajene prostitutke na TV ekranima: "Demaskiram lažne dame koje drže noge na tuđim ramenima!"

Voditeljka o fenomenu elitne prostitucije za portal Alo.rs.

Jasmina Ana promocija Jovana Jeremić
Foto: Alo/Vladimir Marković

Danas je održana promocija knjige "Elitna prostitutka", autorke Jasmine Ane koju je izdao "Alo medija sistem". Svečanosti su prisustvovale mnoge poznate ličnosti sa domaće javne scene, a među njima je bila voditeljka Jovana Jeremić.

Sa šarmantnim TV licem porazgovarali smo o fenomenu elitne prostitucije, a Jovana nam je priznala da mnoge od njih poznaje i da nema ništa protiv onih koje se javno deklarišu kao radnice "najstarijeg zanata", ali zato najstrože osuđuje one koje to prikrivaju.

Jasmina Ana promocija Jovana Jeremić
Foto: Alo/Vladimir Marković

- Devojke koje se jasno deklarišu i priznaju da se bave tim poslom su mi drage, zabavne, mnoge i poznajem, a sa mnogima se i čujem jer su dobri ljudi. Veliki sam protivnik lažnih moralistkinja koje se bave voditeljstvom, pevanjem i glumom, koje se foliraju da su tu došle svojim radom, a došle su putem kreveta. Potrebno je uzdati se u svoje noge na zemlji, a ne na tuđim ramenima - ističe naša sagovornica.

Poznata voditeljka je otkrila kako se suočavala sa gošćama koje su krile da su prostitutke.

Jasmina Ana promocija knjige
Foto: Alo/Dejan Briza

- Najgore su mi one gošće koje se foliraju da su dame, tako što obuku Šanel, Dolče-Gabanu i onda dođu u emisiji i foliraju se sve vreme. Takvima tačno znam dosije sa kim je bila da bi tu sedela. Smešno mi je to - govori Jovana, pa dodaje:

- Prvo je pustim da se folira, a onda je demaskiram i raskrinkavam svojim pitanjima, da se sama upeca na to što je pričala - zaključuje poznato TV lice za naš portal.

Jovana Jeremić progovorila je kako se izborila za uspeh na malim ekranima isključivo svojim trudom i radom, kao i o tome da li će nastaviti u budućnosti da vodi rijaliti format "Parovi".

Pogledajte:

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi