Jovana Jeremić
Alo.rs
Jasmina Ana promocija Jovana Jeremić

Alo/Vladimir Marković

Foto: Alo/Vladimir Marković

Sa šarmantnim TV licem porazgovarali smo o fenomenu elitne prostitucije, a Jovana nam je priznala da mnoge od njih poznaje i da nema ništa protiv onih koje se javno deklarišu kao radnice "najstarijeg zanata", ali zato najstrože osuđuje one koje to prikrivaju.

Jasmina Ana promocija Jovana Jeremić

Alo/Vladimir Marković

Foto: Alo/Vladimir Marković

- Devojke koje se jasno deklarišu i priznaju da se bave tim poslom su mi drage, zabavne, mnoge i poznajem, a sa mnogima se i čujem jer su dobri ljudi. Veliki sam protivnik lažnih moralistkinja koje se bave voditeljstvom, pevanjem i glumom, koje se foliraju da su tu došle svojim radom, a došle su putem kreveta. Potrebno je uzdati se u svoje noge na zemlji, a ne na tuđim ramenima - ističe naša sagovornica.

Poznata voditeljka je otkrila kako se suočavala sa gošćama koje su krile da su prostitutke.

Jasmina Ana promocija knjige

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

- Najgore su mi one gošće koje se foliraju da su dame, tako što obuku Šanel, Dolče-Gabanu i onda dođu u emisiji i foliraju se sve vreme. Takvima tačno znam dosije sa kim je bila da bi tu sedela. Smešno mi je to - govori Jovana, pa dodaje:

- Prvo je pustim da se folira, a onda je demaskiram i raskrinkavam svojim pitanjima, da se sama upeca na to što je pričala - zaključuje poznato TV lice za naš portal.

Jovana Jeremić progovorila je kako se izborila za uspeh na malim ekranima isključivo svojim trudom i radom, kao i o tome da li će nastaviti u budućnosti da vodi rijaliti format "Parovi".

Pogledajte:

 

Pročitajte i: