Jovana Jeremić
EON/Printscreen
Jovana Jeremić

EON/Printscreen

Jovana Jeremić, Foto: EON/Printscreen

Jovana Jeremić Milošević, voditeljka i urednica Hepi televizije, podelila je zanimljivu životnu priču koja stoji iza njene karijere.

Voditeljka često na svojim postovima koristi hešteg - mala koja čini čuda, a sada je objasnila šta to zapravo znači.

Niko nije znao da je reč o neverovatnom događaju koji je usledio nekoliko dana pošto je sanjala svetog Vasilija Ostroškog.

- Sanjala sam svetog Vasilija Ostroškog koji mi se nekoliko puta javljao u san i nagoveštavao mi događaje koji će mi se dešavati u životu. Jednom sam u snu osetila toplinu iza leđa, ispred mene je bio sveštenik, okrenula sam se da vidim šta je to i videla sam crvenu odoru sa zlatnim i osetila sam toplinu - priča Jovana i dodaje:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

- Sveštenik mi je tada rekao: "Nemoj ničeg da se bojiš, sveti Vaselije ti čuva leđa"! Tad sam bila pod pritiskom baš... To je inače bosonogi svetac koji čini da čuda postanu moguća. Sutradan sam ustala i rekla moj hešteg će biti mala koja čini čuda - ispričala je Jovana.

Pročitajte još

Komentari (3)

bagi

17.12.2020 12:29

He, heee, tako se ne postiže slava, šta je sledeće? "Srušene vredne knjige, ili hvalisanje, samohvala, naj, naj, pamet u malom prstu itd. Nema tu lepote ni znanja, I.Kristina ima šarm i znanje...

ja

17.12.2020 13:59

Ova zena nije normalna.

lilit

17.12.2020 16:08

Au, pa da li je ova normalna? To je "sanjala" dok su joj tovarili silikon u usta?