Jovana Jeremić
printscreen
Jovana Jeremić

printscreen

Jovana Jeremić, Foto: printscreen

U vili "Parovi" učesnici su komentarisali ponašanje Dimitrija Mijatova koji je upao u veliku svađu sa rijaliti učesnicom, Đinom. Kada je Đorđe Tomić ustao imao je i šta da kaže!

Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

 

- Rekao sam im da se raspravljaju koliko god žele, to je najmanji problem. On je njoj i mamu i sestru, vikao je da su narkomanke i na to mu je ona uzvratila. Posle toga je zaspao ali se odjednom probudio, skočio, počeo da nas vređa i preti. Prišao je krevetu, stao iza nas i pokazao pišicu! Pokazao je to! - objašnjavao je Đole.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Voditeljka Jovana Jeremić nije mogla da sakrije reakciju posle opisa Dimitrijevog ponosa!

Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

 

- Šta je pokazao?! - uzviknula je Jovana, koja od šoka nije mogla da veruje šta je snašlo pred kamerama u programu uživo.

Jelena Golubović progovorilia o ćerki fudbalske legende! Džajićeva se odmah oglasila!

AUTOR: Kurir/G.T. DATUM I VREME: 26.09.2019. 10:05 Igrala je u predstavi! Jelena Golubović, Foto: Printscreen Jelena Golubović trenutno boravi u rijalitiju "Parovi", te je, pričajući o svojoj karijeri, spomenula i Draganu Džajić, ćerku fudbalske legende Dragana Džajića. Mnogo sam predstava režirala, nisam samo u rijalitijima bila.

 

U tom trenutku je voditeljka prekinula program i napravila izraz lica naglašavajući da joj se život zgadio nakon njihovih bljuvotina!

 

BONUS VIDEO:

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!

 

Komentari (1)

Kostadin

27.09.2019 08:15

Jovana Jeremić prebledela pred kamerama! Zaustavila HITNO program od šoka!Videla sebe u ogledalu.