Jovana Jeremić
Dejan Briza/Alo!

 

Jovana Jeremić

printscreen

Jovana Jeremić, Foto: printscreen

Jovana Jeremić napušta "Parove" jer mora na operaciju. Voditeljka rijalitija kaže da joj se zbog stresa pojavilo šest izraslina na glavi, koje će morati hirurški da odstrani.

Ona je nedavno saopštila da prestaje da se bavi rijalitijem (u emisiji "Upoznajte Parove" nasledio ju je pevač Era Ojdanić) i zabavom i da želi samo da radi informativni program, pa da čak i razmišlja o prelasku na drugu televiziju i to ako "Hepi", kako je rekla, ne prepozna njen kapacitet za drugačiji žanr.

Jovana Jeremić

printscreen

Jovana Jeremić, Foto: printscreen

 Voditeljka je nedavno na Instagramu poslala snažnu poruku koja je izazvala brojne komentare.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic) on Dec 12, 2019 at 9:55am PST

- Ako niste rođenim očima posmatrali da nestručniji od vas budu postavljeni na mesta koja im po znanju i rezultatima ne pripadaju; ako niste utapali jastuk suzama onda kada sve utone u noć i jedini ko vas vidi ispod pokrivača, onako zgrčenu i nezaštićenu je Bog; ako vam nije svaki uspeh zasnovan na krvavom radu, a svaka pobeda na znanju stečenim višemesečnim nespavanjem; ako vam srce nije razlupalo rebra od straha za onim kako ćete preživeti sutra; ako vam se celo telo nije treslo, a vilica klaparala u momentima kada treba da priđete nekom važnom direktno, jer nemate nikog drugog da pita za vas; ako niste ostajali toliko sami da su vam društvo pravile samo knjige i Bog; ako vam duša nije vrištala kada vas obmanu, iskoriste, prevare i stave u isti koš sa onima kojima ne pripadate; ako vam nisu bar dva puta oteli priznanja i dali ih u ruke svojim švalerkama ili ti zvezdama noći, a narod vam, nakom stravične nepravde koja se obrusila na vaša mala pleća, vratio sve u višemilionskom broju nagradama publike; ako niste prisustvovali ceremonijama gde priznanje dobija "moj do mojega" prenebregnuvši princip: "Znanje je moć", a usvojivši staru srpsku: "Sjahao je kurta da bi uzjahao murta"; ako niste doživeli da fakultet reklamiraju oni koji dan nisu proveli u njemu, a vi ste noćivali za stolom u čitaonici "Svetozar Marković" izbezumljeni od pročitanog, sa bububuljicama u viličnom delu poput tepiha, od hormonskog disbalansa; ako niste sedeli u mračnoj memljivoj sobi izbezumljeni od bola, išibani od lažnih umilnih pogleda kroz cveće i poteza u belim rukavicama; ako niste ležali nasred morske pučine na leđima, krvareći, otkinutih udova od ajkula koje su vas rasparčale, koje su odgrizle sve osim onog što im najviše treba - mozga, koji i dalje u lokvi krvi radi kao sat otkucavajući: "Omnia mea mecum porto"(Sve svoje nosim sa sobom); ako niste, poput feniksa, bar tri puta do sad vaskrsnuli iz čestica pepela jer su vas spalili demoni prerušeni u anđele; ako niste skinuli sa sebe i kad nemate i dali drugom koji pati više od vas. Ako niste, onda se ne trudite razumeti. Čak ni lazno. Ne možete. Jer, ono što pripada Jupiteru, ne pripada volu. S poštovanjem, Jovana Jeremić Milošević - poručila je voditeljka u opisu posta uz svoju fotografiju.

Komentari (1)

Čarapan

14.12.2019 14:54

Ma odma može Dnevnik na RTS da vodi kao i Znanje imanje istovremeno kolki je kapacitet.