Jovana Jeremić otkrila detalje iz odnosa sa suprugom, a evo šta se dogodi kada joj političari dođu u emisiju!

Ne može da se obuzda!

Jovana Jeremić
 Foto: Alo

Voditeljka Jovana Jeremić već pet godina vedri i oblači TV voditeljstvom i smatra se najiskrenijom i najžustrijom voditeljkom kada je mlađa garnitura voditelja u pitanju. Iako smo navikli da je gledamo u rijaliti formatu kako zakuvava situacije među rijaliti zvezdama, pre izvesnog vremena prešla je na infromativu, format koji njoj savršeno leži i tamo je nastavila da zakuvava, ali ovoga puta među političarima. Subotom i nedeljom od sedam do 11. gledamo je Vikend jutru u kome se bavi temama iz svakodnevnice.

Iako godinama nije imala odmor, Jovana ove godine pauzira sa poslom:

Biću sa gledaocima do jula, posle i ja odlazim na odmor. Moram i ja malo da odmorim. Parove radim sve dok se ne završe. Radila sam sve vreme tokom vanrednog stanja. Imala sam odlične saradnike, i odlične goste.

Njen suprug Voja kaže da mu se sviđa Jovanin stil oblačenja. 
- On voli kako se ja nosim, ali nedavno mi je rekao da izgledam kao cirkuska jahačica kad sam izlazila iz kuće (smeh). Ne bih da budem pogrešno shvaćena, ali ja se beskrajno zabavljam kada se dese svađe i rasprave među gostima. U rijalitiju sam ispekla zanat. Ja tvrdim da nikada ne bih bila dobar voditelj i dobar novinar da nisam prošla petogodišnju školu vodeći rijaliti. Kada vidim svađe među političarima, meni je to prezabavno. Oni se verbalno pobiše, a ja se smejem - kaže Jovana.

Jovana Jeremić
 Foto: Alo

Zbog ovoga ima tajni dogovor sa režijom.

- Dogovorim se sa režijom da prekriju mene dok se smejem  - kaže voditeljka.

Jovana kaže da pušta stvari da se odvijaju svojim tokom i u emisiji pušta sagovornike da se izjasne.

- Samo pustim da ide svojim tokom. Često se gosti ljute što se ne mešam. Ja samo pustim da sve ide svojim tokom. Nisam ja neko ko tu treba da presudi. Ja sam tu da usmerim. Pobediće neko ko je rečitiji i ko je potkrepljen argumentima. Ne može neko da očekuje od mene da naginjem na neku stranu. Ukrstite verbalne mačeve pa nek pobedi najbolji. Ko je mene branio - kaže Jovana.

Jovana je radila i u zabavi i u informativi, a evo šta joj se više sviđa.
- Ranije mi je bilo svejedno, a sada mi najviše prija informativa. Ja volim rijaliti, to je era koju sam obeležila. Sazrela sam u sebe sada vidim u informativi. Ne mogu da kažem da sutra ne bih ponovo prihvatila rijaliti format, ne mogu da kažem da ne bih prihvatila ponudu - kaže Jovana.

Kada je reč o rijalitiju, Jovana smatra da zamena uvek može da se nađe, kada je u pitanju voditeljsko mesto.
- Mislim da zamena postoji za svakoga, ali pitanje je da li bi bila adekvatna. Postoje voditeljke koje se foliraju, ja nisam taj tip. Ja sam zahvalna rijalitiju za sve što mi je doneo  - otkrila je.

- U ovom poslu opstaju i traju samo ljudi koji imaju harizmu. Može neko da voli ili ne voli neka imena koja bih ja sada navela, ali to su televizijske zvezde. Niko ne može da bude TV zvezda ako nije urednik i voditelj emisije. Moraš da imaš nešto u glavi da bi trajao godinama. Moraš da imaš harizmu. Ne moraš da bude savršena lepota. Presuđuje harizma i iskrenost. Ja mislim da je mozak moje najveće blago. Mozak povlači konce - zaključila je voditeljka na kraju.

Jovana Jeremić
Foto: Instagram/printscreen

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Leduk
  31/05/2020 - 13:02
  Daleko je ona od voditeljke, OPANAK se navuko na ŠTIKLE, nekom ni fakultet ne pomaže
 • Korisnik: m
  29/05/2020 - 20:40
  Sama sebe hvali. Takve osobe su najgore.
 • Korisnik: toliko o vasoj istini o njoj
  29/05/2020 - 14:30
  ova prica o stvarima kojih sama nema a po komentarima gledalaca jedna je od naj ne popularnijih voditeljki
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi