Parovi 8
Nenad Vujanović/Alo!
Parovi 8

Nenad Vujanović/Alo!

Parovi 8, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Večeras je Jelena Jeveremović, ćerka pokojnog Mikija Jevremovića, specijalna gošća kod voditeljke Jovane Jeremić u studiju televizije Hepi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jelena je mnogo puta dobijala ponude za učešće u raznim rijaliti programima. Spekulisalo se da će ući u Zadrugu 3, a večeras je otkriveno da je više puta dobijala ponudu i za učešće u Parovima. Međutim, ona nikada nije pristala.

Ona je tokom večerašnje emisije otkrila da iščekuje prinovu u porodici, odnosno da joj se snajka porodi. 

Parovi 8

Nenad Vujanović/Alo!

Parovi 8, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Kako je ispričala, svakog trenutka očekuje da je brat iz Los Anđelesa pozove i da javi da je dobio drugo dete i ona ponovo postala tetka. Jelena je pripremila šampanjac i čaše kako bi počastila sve u studiju.

Otkrivamo još 4 imena koja večeras ulaze u Parove 8! Njih su držali u tajnosti! (FOTO)

AUTOR: Jovan Ilić DATUM I VREME: 12.09.2019. 19:30 Večeras tačno u 21 čas počinje osma sezona rijalitija „Parovi"! Kao što je Alo! već pisao, produkcija je pripremila velika imena kao glavne adute za učešće u rijalitiju, više o tome pročitajte OVDE. Produkcija je pored novih takmičara koji su poznati javnosti, odlučila da promeni enterijej čitave vile.

Pogledajte BONUS video:

PAKLENA TROJKA Požgaj ulazi sa ženom u Parove, Marko i Mladen traže ogroman honorar!

 

 

Komentari (1)

lj

13.09.2019 22:50

Jelena je divna osoba, baš mi se sviđa, treba da je uključe kao učesnika ali njoj pripada neka bolja pozicija npr da malo zameni napornu Jovanu.