"ONA JE DUŽNA HEPI TELEVIZIJI" Jelena Ilić nakon 10 meseci učešća u "Parovima" izlazi bez ijednog zarađenog dinara

Kako će reagovati kada bude saznala?

Jelena Ilić i Ivan Marinković
Jelena Ilić i Ivan Marinković, Foto: printscreen

Veza Jelene Ilić i Ivana Marinkovića je vrlo turbulentna i često se završava fizičkim kontaktima.

Jelena je vrlo drčna i zna da bude vrlo nasilna kada joj nešto nije po volji, a tako je i bilo pre samo nekoliko nedelja kada je Ilićeva fizički nasrnula na njega.

Naime, pre nekoliko nedelja pomenuti par imao je veliku svađu u toku dana koja se u toku noći završila vrlo kobno. Kada je u zemunsku vilu ušao bend koji je trebao da svira tu noć na žurci, do njihovog nastupa nikada nije ni došlo. 

Ivan Marinković, Jelena Ilić
 Foto: Screenshot Youtube

Jelena se svađala sa Ivanom tokom cele noći, nakon toga je uzela bokal pun vode i gađala Marinkovića koji je na žalost završio na instrumentima i mikseti benda. Vrednost štete procenjena je na nekoliko hiljada evra.

Jelena ni jednog trenutka nije osetila grižu savest za ono što je učinila, ali kako saznajemo iz produkcije Jeleni je odbijeno od honorara sve što je uništila tu noć. 

Ivan Marinković, Jelena Ilić
Foto: Screenshot Youtube

Ostali učesnici rijalitija komentarišu kako je ostala bez ičeg zarađenog, još će ona morati da plati Hepi televiziji što je učestvovala u rijalitiju.

Jelena je ubeđena da joj je ovo produkcija zanemarila, a saznaćemo koja je bila njena reakcija kada čuje da je ostala bez dinara. 

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi