ALO SAZNAJE! U "Parove" ulazi "rijaliti-zver" i opominje: "Ubiću svakoga ko pljune na moj emotivni život!"

Od sutra ništa neće biti isto u popularnom TV formatu!

Parovi
Foto: Alo.rs

Rijaliti-zvezda i rediteljka Jelena Golubović ponovo ulazi u luksuzni zemunsku vilu kao ravnopravni takmičar popularnog TV formata "Parovi", saznaje portal Alo.rs.

Izvor blizak produkciji "Hepi TV" otkrio nam je da je Jelena postigla dogovor za takmičenje u popularnom rijalitiju, a kako bismo potvrdili istinitost ovih tvrdnji pozvali smo Golubovićevu, koja je potvrdila naša saznanja.

Jelena Golubović
Foto: Alo.rs

- To je tačno, sutra ulazim u "Parove". Jedva čekam da vidim lica pojedinih učesnika, koji neće znati da se borim za prvo mesto - govori višestruka pobednica brojnih rijaliti-formata.

Jelena ovoga puta ulazi u popularni TV format kao zauzeta žena, a ističe da svaki "udar" na njen privatni život neće tolerisati, kako od medija, tako i od rijaliti-cimera.

Jelena Golubović
Foto: Alo.rs

- Ulazim da se igram. Bude li neko pokušao da plasira laž o mom emotivnom životu, 'ubiću ga'. Ukoliko neko počne zlonamerno da piše o tome, tužiću. U rijalitiju ću ujedati ukoliko neko pljune na ono što mi je bitno i ono što volim - zaključuje za naš portal Jelena Golubović. 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Kraljica
  10/07/2020 - 17:37
  Srecno Jelena!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi