VARAO SUPRUGU SA REDITELJKOM Jelena Golubović proganjala starijeg advokata! Sastajala se sa njim u centru grada, a onda je usledilo zlo!

Pakao!

Jelena Golubović
Jelena Golubović, Foto: printscreen

Jelena Golubović imala je aferu sa uglednim oženjenim advokatom, a sve je počelo kao poslovna saradnja, da bi se kasnije pretvorilo u avanturu, ali i noćnu moru za čoveka koji nije želeo da izgubi porodicu zbog producentkinje.

Otkad se pojavila na javnoj sceni, Jelena Golubović neprestano privlači pažnju, jer iako se deklarisala kao glumica i rediteljka školovana u Ukrajini, ona je javnost šokirala izjavama i kontroverznim poimanjem umetnosti, pa su nebrojeno puta osporavani njeni rad i talenat. Golubovićeva je početkom dvehiljaditih u Beogradu igrala predstavu ,,Čipkin dim", nastalu po romanu Iv Ensler "Vaginini monolozi", koju je sama režirala, ali i igrala sa koleginicom Ivanom Jovanovići dve balerine, a čije izvođenje je najavljivala i čuvenom zatvoru Sheveningen u Hagu, u čemu je trebalo da joj pomogne u to vreme jedan od najuticajnih srpskih advokata čiji su inicijali B. B, u kojeg je Jelena bila ludo zaljubljena.

 

- Jelena je bila zaluđena tim advokatom i uspela je nekako da sa njim stupi u kontakt. Pričala mi je da je on njen prijatelji da se sastaju kod njega u kancelariji u strogom centru grada, a kasnije mi je ispričala da on nju juri. Međutim, naša zajednička drugarica, Jelenina i moja, ispričala mi je da zna da je Jelena par puta bila sa tim čovekom, koji je prilično stariji od nje. U to vreme oni su se sastajali da bi joj navodno taj advokat pomagao oko scenarija, da bi što verodostojnije izvela predstave koje je sama režirala - kaže izvor Rijalitija i otkriva da je Jelena dobro krila svoje emocije u javnosti.

Jelena Golubović
Jelena Golubović, Foto: printscreen


PRODUKCIJA DONELA ODLUKU Milojko Božić u toku dana napustio "Parove", otkrivamo istinu!

-Jedno je govorila, a drugo radila. Skrivala je emocije, a svima je pričala da je sa tim advokatom išla na suđenja po Beogradu i Srbiji, ali i da je vodio i u Hag, gde je imao procese. Po rečima te naše zajedničke drugarice, Jelena je brzo dosadila advokatu jer on nije imao nameru da ostavi svoju ženu i ugrozi renome, pa je počeo da je izbegava. Golubovićeva je bila zaslepljena od ljubavi i jurila je advokata svuda i povremeno ga zvala da joj pomogne oko predstava. Međutim, on se polako izvlačio iz te priče jer mu nije bila potrebna javna afera i prekinuo je kontakt sa njom. Svojim sekretaricama advokat je sugerisao šta da kažu kad Jelena zove ga pokrivaju. Svi su u njegovoj kancelariji verovali da je ona luda - prepričao je izvor.

Jelena Golubović
Jelena Golubović, Foto: Happy


STARAC SAKRIO ČITAVO BOGATSTVO Isplivala imovinska karta Milojka Božića! Sve nekretnine na jednom papiru, pogledajte šta Milijana gubi ako se razvede!

Još pre skoro 20 godina Jelena Golubović je davala nepromišljene izjave i bila je na meti umetničke elite zato što je govorila da je Ministarstvo kulture podržava da učestvuje u organizacionom delu, ali su iz te institucije uvek lakše dobili odobrenje Haškog tribunala za igranje i demantovali njene navode.

 

- Odlučila sam da uradim adaptaciju dela lv Ensler i napravim predstavu sa Ministarstvom kulture. Ja bi bila prihvatljiva i mentalitetu naših ljudi. Ima dosta komičnih detalja, ali i ozbiljnih monologa na temu osvajanja ženske slobode. Posle kontakta sa Ministarstvom kulture i dogovora oko detalja, u planu nam je nastup u Hagu. Sa ministrom Kojadinovićem dogovorili smo se da ministarstvo odobri oizvođenje predstave "Čipkin dim" pred tamošnjim pritvorenicima - rekla je Golubovićeva.

Jelena Golubović
Jelena Golubović, Foto: Printscreen/YouTube

 

Milojko umire u vili "Parova"?! Alarmantno stanje!

AUTOR: Happytv/J.I. DATUM I VREME: 19.11.2019. 17:10 Au! Milojko i Milijana, Parovi, Foto: Screenshot Već danima učesnici ulaze u tajnu sobu i mole Merlina da nađu rešenje za Milojka Božića i sve što se dešava oko njega. DOK GA MILIJANA VARA, ON PRONAŠA NOVU CICU!

 

-Nismo dobili nijedan predlog za gostovanje bilo kakve pozorišne predstave u inostranstvu, pa ni pomenute - rekli su iz kabineta tadašnjeg ministra Kojadinovića.

BONUS VIDEO:

KROZ KLJUČAONICU Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi