Zorica Đukić
Alo.rs
Zorica Đukić

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Zorica Đukić je bila gošća emisije ''Upoznajte Parove'' i jedva je čekala da saspe istinu u lice nekadašnoj cimerki iz luksuzne vile u Zemunu.

Mi smo je pitali šta je to što zna o Atini, a saznala je za vreme dok je bila u spoljnom svetu. Zorica nas je šokirala svojim saznanjima.

Zorica Đukić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Ta Atina se baš smirila, nema je dole. To je zato što više nema dobru klijentelu. Sad je ostala bez bogate klijentele.

Ona je ranije išla gola, sada je malo pokrila taj jad, ali to ne znači da je pametnija sada. Odakle je ta žena došla? Gde je ona čamila pet godina pre nego što je opet ušla u Parove - rekla je sagovornica pa dodaje:

- Ja sam na doktoratu i imam prosek deset, a gde je Atina, to je svima jasno. Ona treba da nađe nekog koji ore njive i da se zauvek izgubi sa javne scene. Ona je za mene nula. Ja kao bivša učesnica više vredim od nje.

Zorica Đukić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Jadnica bez stila i ukusa, može samo da nađe nove mušterije - zaključila je Zorica za Alo.rs. na kontu aktuelne učesnice Parova, a njene nekadašnje cimerke, Atine Ferari.