Ivan Marinković
happytv.com/printscreen
Ivan Marinković

happytv.com/printscreen

Ivan Marinković, Foto: happytv.com/printscreen

Marinković se produkciji rijalitija požalio na jake bolove u abdomenu, a nakon lekarskog pregleda kom se podvrgao ustanovljeno je da mu je alkohol ozbiljno ugrozio zdravlje.

PROČITAJTE JOŠ:

Marinković se u više navrata požalio cimerima na mučnine koje su sve učestalije, ali nijednog momenta nije hteo da prihvati da možda ima ozbiljan zdrastveni problem.

Ivan Marinković

Printscreen

Ivan Marinković, Foto: Printscreen

- Ivan je svestan činjenice da je na ivici da sebi upropasti zdravlje zbog toga što previše konzumira alkohol. Sada je shvatio da možda ima problem sa jetrom, a to nije ni malo naivno. Požalio se Produkciji Hepi televizije, pa ih je u toku prošle nedelje zamolio da mu izađu u susret i dovedu lekara da ga pregleda. Kada je pregled obavljen, saopštili su mu da postoji mogućnost da ima alkoholni hepatitis, koji je krenuo da se razvija, a dijagnoza se poklapa sa simptomima na koje se Marinković žalio - priča sagovornik.

Iako su Ivanu svi odmah sugerisali da bi trebalo drastično da promeni životne navike, da živi zdravije i ostavi alkohol, on je rekao da ne želi da razmišlja o tome da može da se razboli i da ne želi da napusti rijaliti.

Inače, ukoliko Marinković ne svati da odmah treba da se leči, rizikuje da dobije cirozu jetre, a to je krajnji stadijum do kog se alkoholni hepatitis razvija.