UČESNIKU PAROVA OZBILJNO UGROŽENO ZDRAVLJE! Ivanu Marinkoviću otkazuje jetra zbog alkohola! Lekari zabrinuti!

Ne može da se kontroliše.

Ivan Marinković
Ivan Marinković, Foto: printscreen

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi", Ivan Marinković već je nekoliko puta govorio o tome kako mu je zdravstveno stanje ugroženo zbog toga što godinama preteruje u piću. Pogledajte OVDE koja se učesnica "Parova" bavila prostitucijom, analni se*s naplaćivala 2.000 dinara!

On se u jednom periodu dozvao pameti, pa je smanjio piće na minimum, a kako Rijaliti saznaje, bivši suprug pevačice Goce Tržan se opet opija u rijalitiju i ne sluša savete lekara iako su mu rekli da će mu jetra otkazati.

PROČITAJTE JOŠ:

Ivan Marinković i Jelena Ilić
Ivan Marinković i Jelena Ilić, Foto: printscreen

ZAVRŠIO U URGENTNOM Ivan Marinković povraćao i udarao glavom u krevet, doktori mu dali infuziju!

Pročitajte još

- Ivan Marinković je posle brojnih svađa koje je imao sa devojkom Jelenom Ilić ponovo sebe doveo u situaciju da pije bez prestanka. Sad je počeo da pije alkohol u vreme popodnevnih emisija, pa sve do kasno u noć do kada traju pitanja novinara i uključenje gledalaca. Mesecima se trudio da piće svede na minimum, pa su ga i cimeri u vili i fanovi napolju hvalili i hrabrili da je konačno počeo da popravlja. Međutim, on je sada shvatio da njegova veza sa Jelenom propada i da nema budućnost, pa mu je zbog toga krivo. Kad god bi se našao u bedaku zbog toga, on bi u šoljicu za kafu sipao vinjak i tako pio krišom dok traje emisija. Milutin Radosavljević je to primetio, pa mu je skrenuo pažnju da je opet počeo da se opija, ali ga Ivan nije slušao i pravio se lud - otkriva izvor dobro upućen u dešavanja u vili. OVDE pogledajte da li je Milijana zatrudnela sa Milojkom u rijalitiju!

Ivan je bio na lekarskom pregledu, koji mu je produkcija omogućila, pa su ga doktori opet upozorili da nikako ne sme da pije alkohol jer mu je jetra ozbiljno ugrožena. 

- On je u prošlosti već imao problema sa alkoholnim hepatitisom, koji prethodi cirozi jetre - kaže odlično obavešten izvor i dodaje:

- Ivanu su lekari na pregledu, koji je imao pre više od šest meseci, rekli da je na putu da u potpunosti upropasti jetru, pa se on tada malo trgao i prestao da pije jer se uplašio. Kada je išao na preventivni pregled pre dva meseca nakon saznanja, doktori su mu rekli da mu se stanje popravilo i da je odlično što je smanjio piće. Ipak, kako su ga problemi i depresija ponovo savladali, krenuo je po starom. Zbog učestalih svađa sa Jelenom, sve više je počeo da pije. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi