Ivan Marinković
printscreen
Ivan Marinković

Nenad Vujanović/Alo!

Ivan Marinković, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Poznata rijaliti zvezda, Ivan Marinković, opleo je po aktuelnoj voditeljki "Parova", Jeleni Maćić.

Iako je učestvovao u nekoliko sezona šou programa koji Maćićeva vodi, Marinković se nije libio da otkrije svoje mišljenje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, Jelena je za jedne domaće novine prokomentarisala nekadašnje negativne komentare na račun šou programa koji sada vodi:

Bivši učesnik "Parova" postaje otac, otkrio svima pol deteta!

AUTOR: Blic/J.I. DATUM I VREME: 10.10.2019. 15:45 Divno! Danijel Đurić, Foto: Jutjub printskrin Pevač Danijel Đurić dugo se nije pojavljivao u javnosti, a sinoć je prisustvovao izboru za Mis Srbije za 2019. godinu, gde se pojavio sa izabranicom Kristinom koja je u drugom stanju. NIJE NI DOŠAO, A VEĆ LETI IZ "PAROVA"?!

 

- Posle 7 godina dobila sam posao, a da ne moram da spavam sa nekim - izjavila je Jelena za jedne domaće novine, dok je Ivan ovu njenu izjavu prokomenrarisao na sledeći način:

Parovi 8

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Maćić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Je*iga sine, sad radi i ćuti! Pljuvala si koga stigneš i sedela ispred kompijutera dok nije Instagram postojao. Proganjala ljude po fejsu, sad sedi i ken*aj i probaj da budeš originalna. Dođe maca na vratanca, dosta mi je priča amatera - napisao je Marinković na svom Instagram nalogu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte šta Tijana Ajfon radi bez grudnjaka i u kratkom šortsu kad je niko ne gleda!