Ivan Marinković voditeljsko mesto zamenio učešćem u rijalitiju, a sada je isplivalo sve o njegovom teškom životu i šta je radio! (VIDEO)

Alo.rs/Đ.M. | vip 2021-02-15 17:50:17 2021-02-15 17:50:17

Veliki obrt u životu poznatog rijaliti učesnika

YouTube/Printscreen

Njih dvoje su naime, dugo živeli zajedno, ali je Ivan odlučio da ponovo uđe u rijaliti, a ta odluka se njegovoj verenici nije dopala.

Nakon čestih svađa njih dvoje su doneli odluku da raskinu.

Oni se pred raskid u jednom intervjuu otkrili kako funkcionišu zajedno.

- Ja sam uvek zadužena za doručak zato što Ivan nema taj običaj. Za ručak je zadužen on jer se ja jednolično hranim, vegetarijanac sam. Svaki dan se kupuje sveže voće i povrće, ide se na pijacu po sir i ribu - kaže Jelena kroz osmeh pa je pokazala zanimljive zavese.

- Jedva sam nagovorila Ivana da kupimo Mona Lizu, umetnički sam tip. Drugarica mi je rekla da je malo jezivo i pitala nas da li nas gleda dok vodimo ljubav - dodaje.

Ivan je uz verenicu praktikuje zdraviji život, a po grimasama koje je tada slagao deluje da ga napitak koji mu je Jelena spremila ne oduševljava.

- Pijemo čaj od peršuna - nastavlja.

Ivan se nadovezuje da mu prija život u garsonjeri.

Marinković je istakao da je pijaca njegovo svakodnevno zaduženje u kojem uživa.

- Ustajem rano i uvek odem na pijacu. Fenomenalni su komentari, ljudi obožavaju Jelenu i mene, da ne pričam koliko popusta dobijam na peršun i na rukolu - završava on.

Šuška se da je Ivan morao da uđe u rijaliti jer je ostao bez prebijene pare.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više