Ivan Marinković
J.I./Alo!
Ivan Marinković

Nenad Vujanović/Alo!

Ivan Marinković, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Rijaliti-zvezda Ivan Marinković zaintrigirao je pratioce ovog vikenda kada je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju na kojoj je jednom nogom zakoračio preko ograde na mostu, a onda i fotografiju svoje devojke Jelene Ilić na šinamam uz poruku: "Nek s' mosta, a neko pod voz... aj ćao!"

Odmah su usledile reakcije i, dok su jedni Ivana odgovarali od samoubistva, drugi su komentarisali da je u pitanju samo glupa Marinkovićeva šala.

Ivan Marinković

printscreen

Ivan Marinković, Foto: printscreen

Ispostavilo se da je ovo bio Ivanov način da najavi dugo očekivani povratak na male ekrane.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ma zezao sam se da malo podgrejem atmosferu. Znao sam da, iako padnem, spasiće me moj drug Renato, kao što je spasao na desetine ljudi. Šalu na stranu, to je bila šala, evo me živ i zdrav u Leskovcu kod Jeleninih. Spremamo stvari, jer čekamo poziv za ulazak u Parove, sledeće nedelje. Sad kad uđem biće haos i pobeđujem. Odlučio sam da budem kul i skroz drugačiji - rekao je Ivan Marinković, odlično raspoložen.

Ivan ne krije da zna šta se dešava u rijalitiju "Zadruga", u kojem je njegova beba sa majkom Miljanom, ali ističe da apsolutno nema želju da gleda taj šou, a kaže da vrlo selektivno dobija informacije koje se njega tiču.

Ivan Marinković i Jelena Ilić

printscreen

Ivan Marinković i Jelena Ilić, Foto: printscreen

- Moji fanovi znaju da me interesuju samo "Parovi" i Hepi televizija, koja mi je pomogla u životu i pružila mi priliku da zaradim i da lepo živim, kao i da se čuje moj glas.

- Znam šta se dešava u "Zadruzi", ali štede me ljudi i ne govore mi kad o meni pričaju loše da se ne bih uzrujavao, iako sam ja od Kulićki spreman na sve. To mene ne zanima, jer mi ne šteti karijeri, budući da nisam ni pevač, ni voditelj, ni neko ko javno nastupa, osim u rijalitiju - zaključio je Ivan.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Tijana Ajfon prvi put otvorila vrata svog doma, a onda pokazala kulinarsko umeće!

 

Komentari (1)

Smiljka

14.10.2019 09:49

Bilo bi odlično da uđu Gastoz i Ružica Veljković