DRAMA SE NASTAVLJA Ivan Marinković došao u emisiju potpuno rastrojen! Nakon sto ga je Jelena pretukla, sada je otišla korak dalje, i sestra mu zagorčava život!

Haos!

Ivan Marinković, Parovi
Ivan Marinković, Parovi, Foto: Screenshot Dailymotion

Rijaliti Zvezda Ivan Marinković posetio je televiziju Happy kako bi bio gost u rijalitiju "Novajlije". Ivan je dosao vidno neraspoložen te je objasnio i zašto. Otkrio je da situacija između njega i Jelene nije baš najbolja, te ga to muči danima. 

PAO DOGOVOR SA PRODUKCIJOM Mili ulazi u "Parove 8" da pravi dete, ali to nije sve! Spremno je još jedno iznenađenje, pogledajte i koje!

- Desilo se to da smo Jelena Ilić i ja opet u svađi, ne baš maloj, nego velikoj. Nisam došao da bih patetisao, samo govorim da prolazim kroz teške trenutke sa svojom verenicom. Ne znam kako će to da se završi, u narednih nekoliko dana može svašta da se desi - rekao je Ivan.

- Proveli smo mnoge lepe trenutke, ali eto, dešavaju se nepredvidive stvari. Kad se nađeš pred tako nečim, nema iskustva koje godine donose. Volim je, i dalje volim tu ženu, trpim sve zbog ljubavi - objasnio je Ivan.

Ivan i Jelena
Ivan i Jelena, Foto: Screenshoot Youtube

Njegovi bivši cimeri iz luksuzne vile "Parova", Vuk Đuričić i Aleksandar Požgaj izrazili su svoju zabrinutost.

SPREMAN DA LOMI SRCA Najveći šmeker na Balkanu ulazi u "Parove 8"! Već je bio u rijaliti gde se bez imalo blama skidao pred kamerama!

- Možda postoji neka crna magija tu, između vas - rekao je Vuk.

- Nisam pre verovao u to, mada sam znao osobe koje se bave tim, ali sada počinjem da mislim da jeste zaista stvarno - odvratio je Ivan, koji je u jednom trenutku rekao čak i da sumnja da mu je Vesna Rivas bacila crnu magiju i da će sada morati da se pozabavi belom magijom, prvi put u životu.

Ipak, Ivan je otkrio i daleko "običnijim" smetnjama u njegovoj vezi sa Jelenom, a reč je o porukama Ivanove obožavateljke koje je njegova sestra pokazala Jeleni.

BILO JE JAČE OD NJE Novopečena mama Coka Tasić nakon porođaja rastužila dirljivom porukom! (FOTO)

- Imao sam tu nesreću da se ta grupa koja me je pratila godinama, "Šmekeri", raspadne. Pre toga je jedna Jovana, koja je bila članica te grupe, izmišljala da mi je devojka i da se znamo, a ja ne znam ko je ta osoba. Dopisivao sam se sa njom skoro, baš oko grupe i to je došlo do Jelene. Moja sestra se, na primer, zaigrala rijalitija, ona je pisala Jeleni kako će da je tuži i sve i svašta, a pored toga je spletkarila sa tom Jovanom. Moju prepisku je prosledila Jeleni, tu sa Jovanom. Moja rođena sestra! A ja sam se srećom, samo o grupi dopisivao - objasnio je Ivan.

Napadnut Ivan Marinković! Dočekao ga PAKAO posle Parova!

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 19.08.2019. 14:40 Oglasio se! Ivan Marinković Jelena Ilić, Foto: Screenshot Facebook Iako je 7 sezona Rijaliti Parova gotova, neki rijaliti učesnici biju bitke i nakon njega. Ivan Marinković je definitivno osoba koja je preživela najvise fizičkog nasilja tokom cele sezone.

BONUS VIDEO:

"SOCIJALNI SLUČAJ" Ivanu Marinković izvređali dete, pogledajte kako je on reagovao!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi