BAKI B3
printscreen
Baki B3

Alo!

Baki B3, Foto: Alo!

Denser Baki B3 nikako da nauči lekciji da, kao zauzet muškarac, ne treba da se udvara drugim devojkama! Naime, nakon što ga je supruga Bojana zamalo ostavila zbog njegovog flerta sa Dinom Galorini u rijalitiju „Parovi“, čini se da se Baki nimalo nije opametio, već je nastavio da muva druge devojke.

Naime, „Alo!“ je došao u posed eksplicitnog snimka koji je navodno denser poslao anonimnoj devojci, a na kom se vidi kako se samozadovoljava. Osim snimka, Baki je devojci navodno slao i poruke eksplicitnog sadržaja u kojima je tražio da mu ona pošalje se*si fotografije i snimke.

PROČITAJTE JOŠ:

 

U razgovoru za „Alo!“ popularni denser nije negirao da je devojkama slao eksplicitne snimke, ali naglasio je da ne vidi ništa loše u tome što se svakodnevno zadovoljava. 

Dina i Baki se STRASNO ljube, a onda pričaju u šiframa i BEŽE! Njegova žena će dobiti NERVNI SLOM! (VIDEO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 24.02.2019. 10:11 Pa dokle više da se smeškaju i glume sve?! Foto: Printscreen Dina Galorini i Baki B3 od samog starta rijalitija "Parovi" su veoma bliski i svi sumnjalu da između njih ima nešto više od prijateljstva, ali oni to nikada nisu priznavali.

 

- Volim da d*kam, to radim svaki dan jer je to najnormalnija stvar na svetu! Ne zanimaju me afere koje mi razne klinke nameštaju, ali im hvala na reklami. Posle Severininog pornića svaki porno-skandal je smešan. Meni hejteri ne mogu ništa, a pogotovu ne mogu da mi unište porodicu i brak, koji je jači nego ikada - poručio nam je kratko denser kada smo ga pozvali za komentar, ne želeći da kaže da li je on na snimku.

Baki B3

Alo!

Baki B3, Foto: Alo!

Međutim, kako „Alo! saznaje, Baki je navodno devojci, čije je ime poznato redakciji, najpre poslao poruku preko društvenih mreža, a potom joj je tražio broj telefona.

- Baki joj se javio na Instagramu, napisao joj je da je mnogo lepa i da mu se sviđa kako izgleda. Njoj je u prvi mah imponovalo što joj se obratio poznati pevač, te mu je ljubazno odgovorila na komplimente. Počeli su da se dopisuju, a onda je tražio da mu ona da broj telefona - ispričao je izvor „Alo!“ i dodao:

Baki B3

Alo!

Baki B3, Foto: Alo!

- Tada je njihovo dopisivanje postalo ozbiljnije, a Baki je postajao sve navalentniji. Tražio je od nje da mu pošalje fotografije na kojima je naga, ali i da mu pošalje se*si snimke. Međutim, budući da devojka nije želela da udovolji njegovim zahtevima, to je on uradio umesto nje - kaže naš sagovornik blizak anonimnoj devojci.

- U jednom trenutku joj je sa Bakijevog broja stigao snimak na kom se vidi kako se on samozadovoljava. Snimak ne traje duže od 15 sekundi, a na njemu se ne vidi glava onog koji onaniše, ali vidi se deo tetovaže na levoj strani grudnog koša, kakvu ima Baki. Naravno, čim je dobila taj snimak, devojka je prekinula svaki kontakt sa Bakijem i blokirala ga na svim mrežama - ispričao je naš izvor.

Baki B3

Alo!

Baki B3, Foto: Alo!

U nastavku pogledajte kako je izgledalo njihovo dopisivanje i kakav je snimak u pitanju.

Pogledajte BONUS video: 

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

 

Komentari (1)