OŠTRE MERE I SANKCIJA Isplivala strogo čuvana tajna na površinu! Ovo je pravi razlog zbog kog su Kulićke NAPUSTILE ZADRUGU!

Morale su to da učine...

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Miljana i Marija Kulić juče su napustile "Zadrugu" - više o tome možete pročitati OVDE. No, nakon njihovog izlaska javnost ne prestaje da bruji, iako su se one istog dana ponovo vratile u "Zadrugu".

 

One su prema saopštenju izgladile odnose sa produkcijom "Zadruge", iako su pre toga trebale da plate kaznu od po 50.000 evra svaka -  više o tome čitajte OVDE.

 

No, portal "Alo.rs" došao je do novih saznanja i potpunog preokreta. Naime, izvor blizak učesnicama poverio se da Miljana ima problem sa odštetom koju je dužna da isplati produkciji rijaltija "Parovi".

Miljana i Marija
Miljana i Marija, Foto: printscreen

- Kulićka je ostala dužna ogroman novac televiziji "Happy". Kada je potpisivala ugovor za ulazak u rijaliti i samim tim probijanje na medijsku scenu, ona je znala da je ugovorom vezana na nekoliko godina za tu produkcijsku kuću. Kako nije puno marila za odredbe i u januaru prošle godine napustila rijaliti i prešla na konkurentsku televiziju, trebala je da bude svesna da će snositi određene sankcije - priča za "Alo.rs" dobro obavešten izvor i dodaje:

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

- Zbog čitave situacije, njih dve su morale da napuste rijaliti kako bi se rešilo sve vezano za njihovu tužbu, kao i odštetom koju će morati da nadoknade produkciji rijalitija "Parovi" - nadovezuje se izvor blizak porodici Kulić i zaključuje:

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Dejan Briza

- Ne znam tačno šta su se dogovorili do kraja, kako će ovaj čitav slučaj zataškati. I jednoj i drugoj strani je bitno da izvuku neku korist, a kako će to uspeti ostaje da vidimo. Nisam uspeo da se čujem sa njih dve jer su odmah potom ušle u "Zadrugu", te nemam precizne informacije o dogovoru sa produkcijom - završava razgovor izvor za portal "Alo.rs".

Miljana i Marija Kulić
Miljana i Marija Kulić, Foto: Facebook

Iz produkcije rijalitija "Parovi" niko se nije javljao na telefon, te smo za njihov odgovor ostali uskraćeni. No, ono što je sigurno Miljana i Marija Kulić su se ponovo vratile u "Zadrugu" -  više o tome pročitajte OVDE, a da li ćemo imati prilike da ih gledamo ponovo na "Happy" - ju ostaje da vidimo.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ex. faca
  13/02/2019 - 19:05
  Čime li su ove psihopate zadužile Željka pa ih toliko titra i štiti. Pusti ološ neka plaća penale, postoje i za njih izvršitelji. To kao da je pokupljeno u Kovinu ili Toponice kod Niša.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi