Irma Sejranić
printscreen
Irma Sejranić

printscreen

Irma Sejranić, Foto: printscreen

Irma Serjanić otišla je na Skadarsko jezero i ne sluteći kakva je katastrofa tamo čeka. Kako se navodi, bivša ukućanka vile "Parova" umalo je stradala kada je ušla u pogrešan brodić na poziv dvojice kršnih momaka koje je nešto kasnije, navodi se, u suzama molila da je puste.

"Irma je ponekad kao muva bez glave, znate kako kažu za ljude koji ne pitaju ništa, samo da zuje negde. Iako je u Budvi imala luks hotel, sve pogodnosti i lepote, njihovih plaža, ona je htela malo avanture. Čula se sa bliskim prijateljima koji žive u Baru i u dogovoru s njima otišla je na jednodnevni izlet. Kada je došla do dela gde se turisti ukrcavaju u brodić, ona je, gledajući u telefon, ušla ujedan od malih brodića na poziv dva kršna momka, misleći da je to brodić koji nju čeka", rekao je izvor, ali nije se tu zaustavljao.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Tek kada su pošli, Irmi je postalo jasno da je napravila kobnu grešku i da nijedan od mladića nije njen prijatelj. Tada je već bilo kasno da bilo šta uradi. Uhvatila ju je panika i strah, a jeza je prolazila kroz njeno telo sve vreme. Rekla je momcima da se vrate nazad i da je napravila grešku, ali oni su se samo smejali, praveći se da je ne razumeju", ispričao je izvor blizak Irmi.

Irma Sejranić

printscreen

Irma Sejranić, Foto: printscreen

 

Počinju "Parovi 8", produkcija zabeležila datum! Pogledajte kada će se useliti novi stanari!

AUTOR: J. Ilić DATUM I VREME: 11.09.2019. 15:12 Sve je spremno za početak! Parovi, Foto: printscreen Dugo se nagađalo kada će početi "Parovi 8"! Produkcija je sve vreme vešto krila datum i satnicu samog početka, ali sada je sve napokon jasno. "ĆERKA JE MRTVA ZA MENE" Drama u Milijaninoj porodici nakon udaje za Milojka!

 

"Onda je jedan od njih prišao i uneo joj se u facu: 'Lepotice, je l' znaš gde te mi sada vodimo? Takva mačka može da zaradi velike pare. Takva plava lepotica može da živi kao kraljica. Ideš s nama i nema ti povratka. Ako kreneš da praviš probleme, letiš na dno jezera. Je l' ti jasno?', rekao joj je jedan od njih na srpskom sa čudnim naglaskom. Irma je počela da plače, da ih moli da je puste. Oni su se sve vreme samo smejali i provocirali je. Posle dvadesetak minuta agonije, za Irmu je naišao spas. Naime, njen prijatelj je od lokalnih momaka saznao u koji je brodić Irma ušla, pa se odmah dao u poteru za njom. Brzo ih je sustigao, a ona je bukvalno preskočila iz otmičarskog brodića u brod svoga prijatelja. Nasilnici su zapalili, a prijatelj je Irmi kasnije objasnio da su u pitanju provokatori, pijanci albanske nacionalnosti koji uživaju u tome da uteruju strah u kosti meštanima Bara, ali da nije siguran šta bi joj se desilo da on nije došao da joj pomogne", završava izvor.

Irma Sejranić

privatna arhiva

Irma Sejranić, Foto: privatna arhiva

"Ti minuti bili su užasni. Mislila sam da je sa mnom gotovo, videla sam da imaju noževe i već sam videla kako me ubadaju i bacaju na dno jezera. Sam Bog me je sačuvao od manijaka", istakla je Irma.

BONUS VIDEO:

Goca Tržan zabranila Ivanu da viđa ćerku Lenu nakon rijalitija, evo šta se dešava sa alimentacijom!