Ivan Marinković
Rajko Ristić/Alo!
Ava Karabatić

Nenad Vujanović/Alo

Ava Karabatić, Foto: Nenad Vujanović/Alo

PROČITAJTE JOŠ:

Snežana Đurišić i Jelena Karleuša

screenshot Youtube

 

Ava Karabatić toliko je odlepila za Ivanom Marinkovićem da svakodnevno zove produkciju "Parova" i moli ih da je puste unutra da ga smuva.

Popularna hrvatska starleta dugo je bila u ilegali i nije se pojavljivala skoro nigde, a onda je ušla na jedno veče u Hepijev rijaliti i napravila haos. Svi su očekivali od nje da provede nekoliko sati tamo zabavljajući se i pričajući sa učesnicima, međutim, desilo se nešto potpuno neočekivano. Bukvalno sa ulaznih vrata Ava i Ivan su počeli da se muvaju, a nakon nekog vremena osamili su se i počeli da se ljube. Karabatićeva je jedva pristala da izađe iz vile, i to nakon što joj je producent obećao da će moći da dođe i sutradan.

Ivan Marinković

J.I./Alo!

Ivan Marinković, Foto: J.I./Alo!

- Mi smo mislili to veče da je Ava pod dejstvom alkohola i da nije svesna svojih postupaka, ali izgleda da nije bilo tako. I narednih dana nas je non-stop zvala i molila da je uvedemo da bude ravnopravni učesnik, samo da bi bila pored Ivana. Izgleda da se stvarno zaljubila u njega. Mi smo joj rekli da će uskoro kraj i da nema potrebe da ulazi jer će Ivan izaći napolje pa će moći da bude s njim, ali se Ava ne predaje - kaže naš izvor iz produkcije i dodaje da starleta ne odustaje.

Ivan Marinković Jelena Ilić

printscreen

Ivan Marinković Jelena Ilić, Foto: printscreen