ĐOGANI ŽRTVA NASILJA Gledao kako otac bije majku, zbog toga završio u zatvoru!

Životna priča!

Baki i Gagi
Baki i Gagi, Foto: printscreen

Nakon što je nova takmičarka rijalitija Mirjana Damjanovski ispričala da ju je muž zlostavljao čak i kada je bila trudna, Baki se rasplakao i otkrio da i on ima sličnu sudbinu.

 

- Meni je sve ovo teško da slušam, kao da se vraćam u neke situacije. Moj tata je tukao moju majku dok sam ja bio klinac. Imao sam 13-14 godina i svašta sam video. Tata je u to vreme bio alkoholičar i muzičar, to je valjda išlo jedno uz drugo i često je kući dolazio pijan. Gledao sam kako pijan tuče moju mamu - počeo je Baki i dodao da mu je bilo jako teško.

 

- Bio sam tužan što je bije, ali šta sam ja mogao da uradim? Mama je odlazila nekoliko puta od njega. Ona se spakuje i ode kod svoje majke, a on je vrati. Inače, ona ga nikada nije prijavila, ne znam zašto - drhtavim glasom je rekao Baki dok su ga cimeri slušali u neverici.

Denser je otkrio i da je upravo zbog loše situacije u porodici postao delinkvent i da je završio u zatvoru.

BAKI B3
BAKI B3, Foto: printscreen

- Zato sam ja bežao od kuće i radio šta sam radio. Upravo zbog toga sam sa 15 godina završio u popravnom domu, a posle i u zatvoru. Često sam spavao van kuće i krao sam kako bih preživeo - rekao je on.

Inače, jedan Bakijev prijatelj je potvrdio sve što je denser rekao.

Baki B3
Baki B3, Foto: Printscreen

- Andrijin otac Isidor je radio u fabrici, a onda se odao alkoholu. Lumpovao je, pio mnogo i u kući su stalno izbijale svađe jer mu je žena zamerala to. Ona je odlazila kod svojih roditelja dok se otac ne otrezni, a na kraju je rešila da ga ostavi. Bakijeva sestra se rano udala kako ne bi više gledala Isidora kako maltretira njihovu majku, a i brat je rano krenuo svojim putem. Baki je ostao sam sa ocem, ali je često odlazio od kuće kako ga ne bi trpeo. Spavao je u pokvarenim kolima, po podrumima i družio se sa drugom napuštenom decom. Policija ga je nekoliko puta vodila u Zvečansku, a tada je krenuo sa sitnim krađama, koje su se gomilale u njegovom dosijeu - kaže izvor.

Baki B3
Baki B3, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Brigu o denseru u međuvremenu je preuzeo njegov stric Đole Đogani i upisao ga u večernju školu. Ipak, on je nastavio po starom, pa je završio u zatvoru i vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, gde je ostao dve i po godine. Tamo je završio školu, a u posetu mu je dolazio Đole, koji je nastavio da ga savetuje i da priča sa njim, na čemu mu je Baki i danas zahvalan.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi