Mladen Vuletić
J.I./Alo!
Mladen Vuletić

Alo!

Mladen Vuletić, Foto: Alo!

Pobednik sedme sezone „Parova“ Mladen Vuletić po svemu sudeći ušao je u opasan keš. On je u rijalitiju zaradio 35.000 evra koliko je iznosils glavna nagrada. Dosta se šuškalo na šta je Mladen potrošio novac, a sada je za „Alo!“ odlučio da to i otkrije.

PROČITAJTE I:

 

- Jedan deo nagrade sam uložio u automobil. Odlučio sam da kupim namunjeni „BMW“ i svima stavim do znanja ko je tata rijalitija. Ostatak planiram da uložim u biznis sa mojim najboljim drugom Markom Perovićem. Otvorićemo butik za prodaju garderobe, ali nije isključeno ni da će kafić biti jedna od opcija kako bismo dobro zarađivali. Želim na pametan način da rasporedim novac koji sam osvojio, jer sam se nakon sedme sezone dosta uozbiljio – izjavio je Mladen i otkrio kakvo je stanje na emotivnom polju:

Mladen Vuletić

Alo!

Mladen Vuletić, Foto: Alo!

- Što se ljubavi tiče, tu sam još uvek neozbiljan (smeh). Ne planiram da se vezuje ni za koju devojku, uživam još uvek u momačkim danima. Iako me novinari stalno povezuju sa damama koje mi prave društvo u izlasku, ja sam slobodan kao ptica na grani – zaključio je Vuletić! 

Kakvi su dalji planovi Mladena Vuletića, pogledajte u nastavku:

 

Komentari (3)

bjelasica

13.09.2019 15:30

necete valjda ostavit andjelu I nju u biznis da nije nje nebi znali gde je heppi.

vesko

13.09.2019 16:10

srednja skola nasilnik uspece.

knez

13.09.2019 17:31

njegovo zanimanje ponekad se isplati.