Nikola Jovanović Conja
printscreen
Nikola Jovanović Conja

printscreen

Nikola Jovanović Conja, Foto: printscreen

Nikola Jovanović Conja u vilu "Parova" je ušao kao oženjen čovek, a ispratila ga je žena Milka koju je i prevario.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, konobar uz Raške imao je nekoliko afera sa učesnicama rijalitija, među kojima je najupamćenija Ljubica Stefanov.

Nakon što je prevario svoju Milju ncidenta, Conjo je načuo da je Milka spakovala kofere, pa je zaplakao pred rijaliti kamerama i molio je da ga ne ostavi, jer je sve "igra i laž".

Conja

printscreen

Conja, Foto: printscreen

"Mnogo je navalio na ženske, ne znam šta mu je", izjavio je jednom prilikom Conjin otac, podsećajući da je posle Ljubice njegov sin navodno imao se*s i sa Lidijom!

Gospodin je tada, kako se navodilo, rešio da ode u rijaliti i izvuče uši svom nasledniku, zajedno sa njegovim bratom koji je hteo i čuvenu Milku da povede. U tom trenutku supruga se nije javno oglašavala, ali Conjini prijatelji javljali su se produkciji "Parova" poručujući da Milka neće da čuje za njega, ali da se plaše da mu to saopšte, verujući da bi u tom slučaju doživeo nervni slom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikola_Conjo (@nikola_conjo) on Jul 18, 2019 at 2:07pm PDT

 

"Ja nikada ženu ne bih povredio, četiri žene su me varale... Ništa se nije desilo. Meni bi moja žena sve oprostila, nisam ja ništa uradio. Pokušao sam, ali nisam! Ja ne želim da bežim posle ovoga, ali imam nekih zdravstvenih problema i želim da izađem. Svaka čast produkciji, ja sam zahvalan na svemu, ovde sam na silu odveden u krevet da sam bio spreman, to bi pucala soba", pričao je posle očajni Conjo.

BONUS VIDEO:

Goca Tržan zabranila Ivanu da viđa ćerku Lenu nakon rijalitija, evo šta se dešava sa alimentacijom!

 

Komentari (1)

kotar

06.08.2019 10:21

ovo je najveci Liz guz.