Elvin Kadrić Kadra
printscreen
Elvin Kadrić Kadra

printscreen

Elvin Kadrić Kadra, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Coka Lakić seks Parovi

printscreen

Foto: printscreen

 

Kako važi za jednog od glavnih favorita, mnogi su napolju ljubomorni na njega, jer po svemu sudeću pobeda će biti njegova.

Ni to u ovom slučaju nije najveći problem, havarija je nastala nakon što je on stupio u vezu sa Izabelom.

Izabela Alijoski, Elvin Kadrić

Printscreen

Izabela Alijoski, Elvin Kadrić, Foto: Printscreen

Naime, on sa svojom devojkom S.I. sa kojom je bio napolju nije raščistio pred ulazak u rijaliti, ali sada je ona zbog izdaje spremna da mu se osveti nakon napuštanja istoimenog programa.

- Spremna je da mu se osveti na sve načine. Elvin nikada nije želeo da priča o njoj u rijalitiju, jer zna koliko ju je povredio kada je stupio u vezu sa Izabelom. Ona ne može da se pomiri sa tim da ju je izdao - započeo je priču izvor blizak portalu "Alo.rs" i dodao:

Elvin i Izabela

Masanori Jošida/Alo!

Elvin i Izabela, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Njih dvoje su se videli kada je on na kratko napustio rijaliti i otišao u Sarajevo. Tada joj je rekao da je sve ovo sa Izabelom gluma i da će se njoj sigurno vratiti. Ona mu je povrerovala, ali je videla da kada se ponovo vratio u rijaliti, da ju je izdao. Baš pre neki dan je vikala da će mu smestiti tuču, da će ga prebiti njeni ljudi. Ovakvu izdaju još nije doživela - završio je priču za portal "Alo.rs" izvor blizak Elvinovoj drugarici.

Elvin i Izabela

printscreen

Elvin i Izabela, Foto: printscreen

Komentari (2)

mila

23.05.2019 19:54

kadra dobar momak bosna je glasala Ali pobeda je obecana balvanu vuleticu koi nema 10 glasaca ali mu je pobeda obecana jednim delom isplacena za restoran zna se zna se.

Majči

23.05.2019 21:22

Ovaj bre Kadrić nije normalan,on je u nekoj sekti i hoče Izabelu da uvuce u to.Odvraca je od rodjene majke on je previse nadmen .Slušam i nemogu da verujem sta budala prica,on talenat u fudbalu on da je talenat dogurao bi daleko.A sto se tice pevanja cista 0 .Decko treba da se lijeci pod hitno.Do se takmicio u Sarajevu 4 žirija profesionalci mu govore da nezna da peva a on njima kaze vi pojma nemate ja sam dobar pevac.Ma budala nevidjena ☺