SARAĐIVALA JE SA BIVŠIM PREDSEDNIKOM SRBIJE Dok se vucarao po rijalitiju sa 53 godine mlađom Milijanom, ćerku Milojka Božića smo gledali na televiziji i divili se njenoj lepoti! (FOTO)

Atraktivnu plavušu su zapazili svi

Milojko Božić
Milojko Božić, Foto: printscreen

Milijana i Milojko Božić prvo su svojim pojavljivanjem u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi", a potom i svojim venčanjem, krizama u braku, pa razvodom podigli ogromnu prašinu u javnosti.

Lepotica iz Pilatovića prevarila je 53 godine starijeg supruga Milojka pred milionskim auditorijumom, a vremešni rijaliti-takmičar rešio je da stavi tačku na problematični brak.

Ono što je malo poznato je Milojkov život pre nego što je postao poznat. Božić je pre Milijane bio u braku sa ženom koja je bila približno njegovih godina.

Dok je još bio u braku sa Bogdanovićevom, vremešni Milojko nije smeo da spominje svoju bivšu suprugu, jer bi to izazivalo gnev njegove tadašnje žene.

- Možemo da spomenemo da ima decu, ne i imena, ali o toj ženi ne želim ništa da pričam. Očigledno da je imao prethodni brak, ali ne mogu da je podnesem - rekla je Milijana svojevremeno.

Međutim, ime njegove bivše supruge krije se od javnosti, poznato je samo da je s njom dobio ćerku Jasnu, koja je nekadašnja voditeljka.

Ona je ocu, kako su pisali mediji, zabranila da je pominje u javnosti.

Božićeva je svojevremeno radila i intervju sa bivšim predsednikom Republike Srbije Tomislavom Nikolićem.

Milojko izbacio Milijanu iz kuće: "Dao sam joj pare", pa prvi put otkrio da li se kaje zbog braka, detaljnije o tome OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi