Slađa Petrušić
Screenshot
Slađa Petrušić

Screenshot

Foto: Screenshot

Nekadašnja učesnica i voditeljka Parova, Slađana Petrušić nakon što je nedavno navodno isekla vene i kolima Hitne pomoći izvedena iz vile u Zemunu, nedavno je završila i u pritvoru.

Ona je pre dva dana objavila sliku iz policijskog kombija i napisala da je deportovana iz Srbije.

"Srećan nam Dan zaljubljenih... uhapsiše me i danas i u marici preko granice... uskoro više...", napisala je Petrušićeva u opisu objave.

Slađa Petrušić

Screenshot

Foto: Screenshot

"Bila sam prošli put 5 meseci kad sam završila na prekršajnom, pa su mi dali 30 dana, ali samo da u tih 30 dana pređem granicu pa se vratim... saobraćajka, zatvor, pečat krivičnog dela i dve godine uslovne, zabrana ulaska u Srbiju...", dodala je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana) on Feb 14, 2020 at 1:14pm PST

 

Komentari (2)

ruma

16.02.2020 08:42

sramota za Srbiju ko su gavni likovi na televiziji,ko vodi kojekakve emisije.Osobe koje hoce da vesaju na bandere,osobe bez skole i zanimanja,morala i znanja.A ko kojekakve starlete su u minisarstvu inastranih poslova.E Srbijo sta doceka.

ruma

16.02.2020 09:14

zasto nikad ne objavite moj komentar ? Sta sam to kazala strasno pa.nije za objavljivanje,a kojekakve bljuvotine objavlnujete? Sramota ja nisam ni starleta,ni,ubica,ni osoba koja ima vulgaran recnik.Ja imam 72 godine i odgovaram na vase pisanj.Sramota,!!!.