Darko Lazić
Nenad Vujanović/Alo!
Darko Lazić

Nenad Vujanović/Alo!

 Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Darko Lazić i Marina Gagić

Screenshoot Instagram

Popularni pevač je u rodnoj kući u Brestaču okupio porodicu, prijatelje i kolege, s kojima je lumpovao do zore. To je bilo pravo veselje koje će se ponoviti i danas u restoranu nadomak njegovog sela.

"Verujte da je to bilo veselje za pamćenje. Čim se Marija porodila, Darko je odmah organizovao muziku, a njegov brat i otac su postavili beli šator ispred porodične kuće i, naravno, iće i piće, kojeg je bio u izobilju. Harmonika i violina su zagrmele već u četiri sata posle podne i do zore su muzičari slavili. Ne mogu da vam opišem kako je bilo. Među prvima je stigla pevačica Ivana Šašić, koja je uzela mikrofon i zapevala hit "Rodio se sin, mali gospodin". Darku su od sreće krenule suze radosnice. I baka Branka i deda Milan, kao i Marinini roditelji su od sreće pustili suzu", priča izvor za "Kurir".

Darko Lazić, Marina Gagić

Printscreen

Foto: Printscreen

On kaže da Lazić nije žalio novca, pa je na muziku dao čak 10.000 evra.

"Bio je najveseliji, što je normalno. Mikrofon nije ispušao iz ruku, ali je za svaku pesmu kolegama davao od 50 do 200 evra i čini mi se da je muzičare okitio sa oko 10.000 evra. Pevao je pesme Šabana, Sinana, Ljube Aličića, Kukija, Tozovca, Miroslava Ilića... I pored toga što je pevao, on je za svaku pesmu častio pevače i svirače", kaže sagovornik.

Darko Lazić

Screenshot Facebook

Foto: Screenshot Facebook

Pored najbližih prijatelja, Lazića su ispoštovale i kolege sa estrade.

"Među prvima je došla nejgova kuma Andreana Čekić, zatim Ljuba Aličić, Srećko Krečar. Svi su pevali i veselili se. Najveseliji je bio Darkov prijatelj Morava, koji mu je u teškim situacijama mnogo pomogao. U jednom trenutku Lazića je zabolela noga, ali pored toga on do zore nije hteo da napusti veselje. Ispoštovao je svakog gosta koji je došao i sa svima se proveselio. Kako običaji nalažu, pevaču su cepali majice, pa se nekoliko puta presvlačio", zaključuje izvor.

PROČITAJTE JOŠ: